Nataša Bekvalac u izazovnim autfitima zapalila internet

Printscreen/Instagram

Poznati

Nataša Bekvalac u izazovnim autfitima zapalila internet

Pevačica je nizom fotografija pokazala dva autfita koji su dobar primer kako jedan izazovan komad može da se iskoristi i da od njega nastane svedenija kombinacija.

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je na Instagramu niz fotografija na kojima pozira u kombinacijama istog dezena, ali različitog kroja. U pitanju su triko i čini se haljina koji odlično pritsaju uz njenu figuru.

Na početku niza se mogu videti pevačicine fotografije u kojima ona izgleda zanosno, te na počeknu niza ona nosi triko koji ističe njenu vitku figuru, a ovaj komad garderobe zbog svog dizajna ističe svakoj ženi noge. Nataša je odlučila da ponese i mrežaste čarape koje su poznate po tome da vizuelno prekrivaju sve nesavšrenosti.

Ali da to nije kompletno modno izdanje, dokazuju i njene fotografije na kojima ona pozira u kompletu, koji se čini je kombinacija prethodno pomenutog trikoa i duge suknje. Ovim je pokazala da triko uvek može biti kombinovan uz neki komad garderobe, te tako od izazovnog pravi svedeniji autfit za piće sa drugaricama.

 

Nataša je odlučila da na sve doda i duge rukavice i šešir neobičnog dizajna koji su upotpunili celi autfit. To nije sve, ovoj kombinaciji doprineli su i njena frizura – niski rep kao i cipele u istom dezenu kao i drugi komadi garderobe.

 

Dopada li se vama njen stajling?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top