Oglasio se Sale Tropiko i otkrio pravu istinu

Printscreen/Instagram

Poznati

Oglasio se Sale Tropiko i otkrio pravu istinu

Nije želeo da pevačicu uvlači u njihov razvod te se jasnom porukom oglasio na društvenim mrežama i poslao asertivnu poruku.

Pevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić nakon 10 godina braka odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Nakon te informacije pojavile su se i spekulacije u medijima da je jedan od razloga njihovog kraha Jovanino druženje sa Marijom Šerifović.

Međutim, ubrzo se oglasio pevač Sale Tropiko i objasnio celu situaciju:

— Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju — piše u objavi.

Sale Tropico

Podesetimo da se i pomeuti par oglasio kada je reč o ovoj temi:

– Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – rekla je Jovana za Blic.

Sličnu izjavu je poslao i Sale svim medijskim kućama:

– Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju – rekao je on.

Pomenuti par venčao sam 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top