Mnogi je ne bi prepoznali! Evo kako Ruška Jakić izgleda bez trunke šminke (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Mnogi je ne bi prepoznali! Evo kako Ruška Jakić izgleda bez trunke šminke (FOTO)

Voditeljka koja je ove godine navodno proslavila 83. rođendan veoma je negovana i ima kožu decenijama mlađe žene, a mnogi su se iznenadili kada su je videli u potpuno prirodnom izdanju

Nekadašnja voditeljka čuvene emisije „Ljubav i moda“ Ruška Jakić jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video — na malim ekranima ili tokom šetnje beogradskim ulicama — ostavila je utisak efektnim make-up izdanjem.

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega su njene najnovije fotografije privukle mnogo pažnje na društvenim mrežama.ž

Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pa smo imali priliku da vidimo da Ruška s razlogom sebi svakog jutra poruči „Dobro jutro, lutko“.

Ruška Jakić
FOTO: INSTAGRAM, BISERIESTRADE

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe! Njen izgled privukao je mnogo komplimenata na društvenim mrežama, a najupečatljiviji njih glasi:

— Ruška Jakić bila i ostala baš, baš lepa žena.

Ništa ne bi smo dodali osim — svaka čast, Ruška!

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top