VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU – Lav, Devica, Vaga i Škorpija

pixabay.com

Ljubav i seks

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU – Lav, Devica, Vaga i Škorpija

Godišnji horoskop otkriva šta na polju ljubavi u 2022. očekuje Lava, Devicu, Vagu i Škorpiju!

LAV

Lavovi 2022. godine biće zaista zaštićeni kada je reč o ljubavi. Zvezde će ljubavni aspekt života Lava uzeti pod svoju potpunu kontrolu, tako da će se mnoge lepe stavri dogoditi neočekivano. Lavovi će u narednim mesecima zaboraviti na svoju uobičajenu tendenciju da im baš sve bude na vidiku. Bićete povezani sa sobom, otkrićete razloge za nezadovoljstvo i znati na koji način da promenite situaciju. Imaćete bogat socijalan život koji vam može doneti razna poznanstva.

Žena Lav 2022.

Lavice koje su u vezi ili braku eleće više vremena da provedu u domu, sređuju sebe, uređuju dom i više vremena provode sa članovima porodice. Društveni život će vas najmanje od svega zanimati, pa će čak i vaši nalozi na društvenim mrežama u nekom trenutku početi da izgledaju napušteno. Od partnera dobijate savršenu podršku u svemu što radite. ovo je godina kada se veze obnavljaju, jača se bliskost, povezujemo se na nekom dubljem nivou. Slobodne Lavice čekaju potpun o drugačije aktivnosti. Moguća su poznanstva, kontakti, druženje flert. Ipak, nije sigurno da li ćete u ovoj vezi zapopčeti neku novu i ozbiljnu vezu. svakkao ćete uživati u novom krugu ljudi, puštate da stvari idu svojim tokom, a to vas može iznenaditi u pravo vreme.

Muškarac Lav 2022.

Zauzeti muškarci lavovi takođe će uživati u porodici, podršci partnera. U 2022. godini ćete naći sve što vam je potrebno za potpunu sreću: briga, razumevanje, ljubav, inspiracija. Postoji šansa zajedničkih ideja koje ćete realizovati sa svojom strašću. Moguće je da ćete početi da se bavite porodičnom bliznisom, sportom ili kreativnošću. U svakom slučaju, proces će biti produktivan i dodatno će ojačati partnerske i porodične veze. Usamljeni Lavovi fokusiraju s ena ljubav u virtualnom svetu. Moguće je da ćete nekoga upoznati preko društvenih mreža, ali je moguće da se dopuisivanje pretvori u lepo i romantično poznanstvo. Moguće je da će ovaj odnos nepovoljno uticati na vaše poslovne obaveze, zaboravićete na svakodnevnicu i sve što ona od vas zahteva. Pazite kome poklanjate srce.

DEVICA

Za Device će 2022. godina na polju ljubavnih odnosa biti prilično svetla. Zahvaljujući astrološkoj situaciji godine, u vašoj prirodi će se pojaviti blagi avanturizam. Ova novina vas podstaći da tražite nove oblike komunikacije. Kako će se to manifestovati? Počećete aktivnije da flertujete, češće prelazite uobičajenu ulogu, možda čak i osvojite titulu osobe koja slama srca. Za vas će to biti samo igra koja će dobro uticati na smaopouzdanje, ali ne zaboravite da se sve vraća.

Žena Devica 2022.

Zauzete Device zračiće u 2022. godini sjajnim šarmom, harizmom i neverovatnom energijom. Prijaće vma pažnja drugih, a imate i sjajan smisao za humor. To će biti vaša igra, a iako nećete izneveriti partnera, mogući su talasi ljubomore. Pazite koje grnaice prelazite, a turbulencije sa partnerom možete rešiti komunikacijom. Sjajno je to što kraj godine ponovo donosi sklad, ali važno je da budete iskrnei i radite na poverenju. Ovaj savet se donekle odnosi i na žene Device koje su usamljene. Uživaćete u flertu, ali izbegavajte zauzete osobe ili one koji nemaju ozbiljne namere prema vama. Svoje srce dajte samo osobi koja je dostojna njegove lepote.

Muškarac Devica 2022.

Muškarcima Devicama koji imaju životnog partnera savetuje se da u 2022. učine sve kako bi u porodičnom ognjištu bilo toplo, svetlo i udobno. Ovaj savet treba shvatiti i figurativno i doslovno. Vodite računa o svom svakodnevnom životu, osvežite svoj dom, trudite se da unapredite odnos sa voljenom osobom. Što se bliski članovi porodice osećaju prijatnije, i vaša sreća će rasti. Pokušajte da svoje slobodno vreme provedete u društvu voljenih. Muškarcima Devicama koji sanjaju da upoznaju ljubav, 2022. godine nije preporučljivo eksperimentisati sa osećanjima, a štaviše, nemoguće je žonglirati srcima onih koji su zaljubljeni u vas. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima, ako vam se neko ne dopada, onda to otvoreno i recite.

VAGA

Vaga u 2022. će ljubavne veze uzimati zdravo za gotovo. Predstavnici vašeg romantičnog znaka neće postati ravnodušni prema svojim polovinama ili prema onima koji pokazuju interesovanje. Samo uz vođenje zvezda, Vaga će početi da ulaže manje snage kako bi uspostavila sferu ličnih odnosa. Odbijaćete da bilo šta odlučujete, i generalno, razgovori o osećanjima će se ređe čuti sa vaših usana. Gde to vodi? Tvrdoglavost samo ugroziti odnos, posebno kada je reč o potisnutim emocijama.

Žena Vaga u 2022.

Žene Vage koje su u braku ili vezi i dalje će biti okružene ljubavlju i brigom srodne duše. Međutim, odbijaćete da aktivno razgovarate o bilo kakvim manjim problemima povezanim sa životnim stvarima. Glavno vreme će zauzeti karijera, društveni život i perspektivni projekti. Zbog toga ćete postati malo hladni, a vaš partner će morati da se izbori sa ovim. Slobodne žene Vage u 2022. godini teško da će pokušati da urede svoj lični život. Mnogo više interesovanja nego potencijalnih romansi – imaćete priliku za profesionalni rast ili razvoj, a ljubavni status trpi. Zvezde će vam 2022. ipak poslati neka zanimljiva poznanstva! Ne propustite ih zbog posla, uživajte u romantičnim vibracijama. Jedna ljubavna prilika vam je možda suđena – ne propustite je!

Muškarac Vaga u 2022.

Iako će vam karijera biti prioritet u 2022. godini, nemojte zanemariti partnerski i porodične odnose. Postoji mogućnost da će vam sredinom 2022. zatrebati pomoć ili srodnoj duši ili nekom rođaku. Tada je najbolje da pokažete empatiju i budete podrška. Ukoliko ste otvoreno emotivni prema ovim ljudima, onda će sve biti u redu. Muškarci Vage koji su slobodni neće baš želeti puno da govore o emotivnom statusu, smao sa najbližim prijateljima. Vaši snovi o obnavljanju bivše romanse biće dominantni početkom sledeće godine. Teba razmisliti koliko je mudro vraćati se u prošlost. Ukoliko odlučite da oživite staru ljubav, horoskop poručuje da su šanse za to prilično velike, posebno u drugoj polovini 2022. godine.

ŠKORPIJA

Škorpije će 2022. godine promeniti svoj odnos prema sferi ljubavnih odnosa. Ljubav prema svom horoskopskom znaku uz podršku zvezda 2022. godine prestaće da bude cilj broj jedan. Astrološka situacija ovog perioda će vas naučiti da interesujete nešto drugo, dok će se ovaj aspekt (ljubavni odnos) razvijati bez vašeg direktnog učešća. I, treba napomenuti, ovo ne samo da ne stvara probleme, već pomaže da se eliminišu neki neprijatni momenti iz prošlosti.

Žena Škorpija 2022.

Žene Škorpija, koje imaju stalnog partnera, skoro će u potpunosti promeniti odnos u domu tokom 2022. godine. U vašem odnosu zavladaće potpuna harmonija, kako u ljubavi, tako ui u rasporedu obaveza. U narednim mesecima imaćete i druga interesovanja osim ozloglašene svakodnevice. Ovde se najverovatnije radi o profesionalnim dostignućima ili nekom ličnom projektu. Na ovaj ili onaj način, druga polovina će morati da ustane sa kauča da preuzme neke od vaših poslova i odgovornosti. Žene Škorpija koje su nedavno doživele raskid moći će konačno da zaborave sav bol u 2022. godini. Još u prvoj polovini 2022. primetićete iskreno interesovanje zanimljive osobe. Ne žurite da se približite, već prvo pokušajte dobro da se upoznate. Pokažite sebe u pravom svetlu, u skladu sa svojom prirodom.

Muškarac Škorpija u 2022.

Muškarci Škorpije u braku ili vezi moraće u 2022. godini malo više da se potrude. Ne potiskujte emocije ako vaša druga polovina ne pokazuje empatiju ili razumevanje. Otvoreno razgovarajte o svemu što se događa. Svaklo skrivanje problema pod tepih samo će negtaivno uticati na odnos. Možda sada uspevate da sakrijete neko nerazumevanje ili probleme, ali to će porasti joiš više. Provedite više slobodnog vremena zajendo, van svakodnevnih obaveza. Muškarci Škorpije koje nemaju drugu polovinu takođe treba povremeno da slušaju glas svog srca. Pogledajte oko sebe, u vašem okruženju postoji osoba koja je spremna da započne ozbiljnu romansu, ali iz nekog razloga ne primećujete romantične vibracije. Što pre reagujete na ove iskre ljubavi, brže ćete spoznati sreću.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top