LUKSUZAN DOM JELENE KARLEUŠE SE ZA PRAZNIKE PRETVARA U NOVOGODIŠNJU BAJKU

Printscreen/Instagram

Poznati

LUKSUZAN DOM JELENE KARLEUŠE SE ZA PRAZNIKE PRETVARA U NOVOGODIŠNJU BAJKU

Praznici u dom Jelene Karleuše donose pravu magiju.

Jelena Karleuša je otvorila vrata svog doma na Dedinju i pokazala kakva praznična čarolija u njemu vlada. Jelka, čiji vrh dodiruje plafon, i magično dekorisan prostor, u kome posebno uživaju Atina i Nika, izgleda nestvarno. To i ne čudi jer, kako je jednom prilikom pevačica istakla, ovo je za njenu porodicu najlepši period u godini.

„Trudim se da oživim sve one slike, uspomene, toplinu, tradiciju i mirise iz detinjstva, kad sam bila mala, i to prenesem svojim devojčicama. Palimo drva u kaminu, kitimo jelku, ali i čitavu kuću, pravimo kekse, pakujemo poklone, puštamo filmove sa novogodišnjom tematikom… U našem domu bukvalno je bajka. I pidžame su nam sa motivima irvasa i Deda-Mrazeva. Veoma je važno usaditi deci divne uspomene i tradiciju“, rekla je jednom prilikom Jelena, kada se prisetila kako je ona kao dete dočekivala Novu godinu.

„Uglavnom sam Nove godine dočekivala sa bakom, mada nikada nisam uspevala da ostanem budna do ponoći. Ali zato me je ujutru uvek čekala velika kutija ispod jelke. Ma koliko smo skromno živeli, moja majka se trudila da u kutiji bude ono što sam najviše želela. Bila sam dobra devojčica i to je bio motiv više za mamu, baku i tetku da me usreće. Ti trenuci najlepše su uspomene koje su uticale na moje odrastanje, vaspitanje, odnose sa ljudima… Zato je važno da taj spektar uspomena, boja i osećaja pružim mojoj deci „, rekla je za Hello! na izmaku 2018. godine, a samo tri meseca kasnije, 3. marta njena majka Divna Karleuša, je iznenada preminula.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top