ODMAH SAM REKLA – OVO ĆE BITI MOJ MUŽ

Printscreen/Instagram

Poznati

ODMAH SAM REKLA – OVO ĆE BITI MOJ MUŽ

Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić sinonim su za porodičnu sreću. U domu u Staroj Pazovi uživaju u odrastanju njihova dva sina, Jakova i Jovana, i čini se da njihovu tvrđavu koju su gradili godinama ništa ne može da uzdrma. Pevačica često ističe da je u Veljku pronašla srodnu dušu i da nije mogla da zamisli boljeg oca za sinove, a mnogi su zaboravili kako je ova velika ljubav otpočela. Naime, Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj pevačice, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju.

„Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: „Ovo će biti moj muž“. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo“, rekla je Seka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića. Svoju ljubav su 2010. godine odlučili da ljubav krunišu brakom, a Seka je jedva čekala da izgovori sudbonosno „da“.

„Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno… Jedva sam čekala da izgovorim „sudbonosno da“. Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje“, rekla je ona.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top