ZBOGOM, KEJT MIDLTON! ŠARLOT JE NOVA PRINCEZA PLANETE

Printscreen/Instagram

Poznati

ZBOGOM, KEJT MIDLTON! ŠARLOT JE NOVA PRINCEZA PLANETE

Kejt Midlton i princ Vilijam su objavili novu sliku sa decom, a na njoj je najveća zvezda princeza Šarlot!

Svake godine, Kejt Midlton i princ Vilijam objavljuju fotografije za Božić – to je deo njihovog dogovora sa medijima i paparacima koji su obećali da neće narušavati intimu kraljevske porodice ako, zauzvrat, dobiju ponekad slike i informacije od njih.

Sada su i Kejt i Vilijam svoje obećanje ispunili pokazavši kako izgleda petočlana „ekipa“ Oksforda – tu su i prestolonaslednik Džordž, princeza Šarlot i mali Luj. Slika je nastala letos, a Šarlot je, čini se, postala nova zvezda jer je dobila ogroman broj pozitivnih komentara.

„Divna je“, „Baš je porasla“, „Preslatka je“, samo su neki od komentara, a čini se da veliki deo simpatija budi to što ona veoma liči na svoju prabaku, kraljicu Elizabetu II. Dodatno, i detalji koje je princ Vilijam nedavno ispričao, bude maštu svih obožavalaca mlade generacije Kensingtonske palate.

Tako publika već zna da Šarlot ide na balet, da svakog jutra u kući nastaje rasprava između dece koja se pesma pušta za buđenje, kao i da Luj svuda prati svoju sestricu. Dovoljno da se medijima „gladnim“ intime slavnih bar malo obuzda apetit! A koliko je mala Šarlot fotogenična, pogledajte u galeriji slika!

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top