Lepa Brena i Boba Živojinović slave 30 godina braka na Tajlandu

instagram/Printscreen

Poznati

Lepa Brena i Boba Živojinović slave 30 godina braka na Tajlandu

Njen suprug i ona otputovali su na daleku destinaciju, gde uživaju u toplim i sunčanim danima, daleko od hladne zime i snega.

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otputovali su na Tajland gde proslavljaju 30 godina braka.

Ono šta je posebno oduševilo pevačicine pratioce jeste fotografija koju je ona podelila na Instagram storiju. Naime, ona je ležala na plaži u ležaljci i tako pokazala kako može da se izgleda u 7. deceniji.

Međutim, njen jednodelni kupaći je takođe doprineo tome da ova fotografija privuče mnogo pažnje. Ona je nosila koralni kostim, koji se ukrštao na grudnom delu i tako pravio mali izrez na tom predelu. Ovakav dizajn je odličan da istakne ženi atribute, a uzged i sakrije nesavršenosti ukoliko to neko poželi.

Dizajniran je tako da posebno naglasi noge i obline, a nijansa mu je takva da može da naglasi i preplanuo ten. Uz njega je Brena ukombinovala i tamne naočare kojima se zaštitila od sunca.

Lepa Brena
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Da poznati par uživa na letovanju govori i njihova zajednička fotografija, kao i pevačicine reči ispod nje:

—Ljubav ne mora biti savrsena, vec samo iskrena.

Podsetimo da su oni iz ove ljubavi dobili dvojicu sinova Stefana i Viktora, a pevačica ovim rečima opisuje njihov sudbonosni susret.

 Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas — istakla je Brena svojevremeno.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top