4 ZIMSKA STAJLINGA DRAGANE KOSJERINE KOJI SU DOKAZ DA SU BOJE ZAKON

Printscreen/Instagram

Moda

4 ZIMSKA STAJLINGA DRAGANE KOSJERINE KOJI SU DOKAZ DA SU BOJE ZAKON

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših poznatih ličnosti sa ovih prostora. I tokom ovih hladnih dana zbog efektnih zimskih izdanja izgleda kao prava svetska žena koja diktira trendove.

Dragana Kosjerina je poznata voditeljka i žena čijem se stilu mnoge žene dive. Od elegantnih stajlinga kada radi, do onih ležernijih, Dragana nosi sa lakoćom i dokazuje da je žena od stila. Ove zime je odabrala svoju omiljenu boju, a detaljima svojim stil oplemenjuje u svakom stajlingu.

Topli kaput sa zlatnim kaišem odlično ide uz Draganinu dugu crnu kosu. Dragana je ovu kombinaciju upotpunila crnim rukavicama i crnom kožnom beretkom.

Jedna od omiljenih boja joj je izgleda baš senf žuta, inače jedna od najpopularnijih boja ove sezone.

Čizme u ovoj nijansi je odlično uklopila uz tamnije farmerke i beli kaput sa krznom. Ispod je obukla belu rolku sa sitnim nitnama na rubovima rukava.

Lepa voditeljka pokazuje da beretka može da se sjajno sklopi i sa svetlosivim kaputom i crnom rolkom, posebno kad se na sve doda i popularna tašna napravljena od istog materijala kao i beretka.

Od jarkih boja Dragani odlično stoji i svetloplava.

Kaput u toj nijansi sa krznom je uparila sa belom rolkom i tašnom, a poseban detalj su naočare za sunce u ljubičastoj boji.

A kad su leženije kombinacije u pitanju, Dragana bira crne zvoncare, dug svetli kaput, topao šal, patike i – kačket.

Kako vam se dopada zimski stil naše lepe voditeljke?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top