ZAKOPČANA DO GRLA U HALJINI LEOPARD DEZENA

Printscreen/Instagram

Poznati

ZAKOPČANA DO GRLA U HALJINI LEOPARD DEZENA

Kada se pojavi na crvenom tepihu Šeron Stoun nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a snažan utisak glumica je ostavila i na premijeri filma „The Tragedy of Macbeth“ održanoj u Los Anđelesu. Šeron je nosila maksi haljinu koja se na prvi pogled čini kao model koji u potpunosti pokriva telo, ali stvar je ipak malo drugačija.

Dolazak Šeron Stoun na premijeru nove filmske adaptacije Šekspirove tragedije Magbet itekako je bio upečatljiv. Harizmatična lepotica pojavila se u maksi modelu haljine atraktivnog leopard dezena lepršavog donjeg dela, dok je u gornjem delu haljina zakopčana do grla i ima ukrasnu mašnu.

Iako zakopčana do grla, zanimljivi kroj otkriva deo stomaka jer haljina ima otvor na levoj strani pa se vidi i grudnjak. Haljina se veže oko struka, a zatim sledi visoki otvor koji zbog lepršavosti donjeg dela nije vidljiv na prvu loptu.

Ovakvu atraktivnu i dominantnu haljinu najbolje je kombinovati uz jednostavne modne komade, a Šeron Stoun nosila ju je uz klasičan crni kaput prebačen preko ramena, crnu torbu sa sjajnim detaljima modne kućeDolče i Gabana.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe glumice?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top