DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR 2021.

OVAN

Pričuvajte se ishitrenih reakcija koje ničem dobrom ne vode. Naročito ne smete dolaziti u sukob sa nadređenima, svoje mišljenje sačuvajte za sebe. Za slobodne interesantan dan, čak bi se moglo reći zanimljivo veče u društvu prijatnih osoba. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

BIK

Imate posla preko glave, zavidite nekim ljudima. Opterećeni ste, a ponajviše vas brinu rokovi koje morate ispoštovati. Imali ste najbolje namere i veoma zanimljive planove sa partnerom, sve se odlaže zbog polja posla. Moguć pad imuniteta. Unesite više vitamina i minerala.

BLIZANAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom dobro analizirajte sve moguće situacije. Ne dozvolite da vas iznenade! Povoljan dan za sve koji su u braku. Ispunite dan nežnostima, kao i izlivima osećanja. Potrebna vam je nežnost. Moguć stomačni virus. Potrebna je stroga dijeta.

RAK

Danas ste usmereni na važne poslovne pregovore koji vam predstoje. Već ste sve isplanirali, predvideli ste i izvesna odstupanja, jer i za to imate rezervni plan. Upoznajete novu zanimljivu osobu u prolazu, moguće je na neobičnom mestu. Manji problemi sa glasnim žicama.

LAV

Imaćete neočekivane troškove, ali to neće značajno poremetiti vašu materijalnu situaciju. U ljubavi tražite sigurnost i partnera sa kojim biste mogli da gradite nešto na duže staze. Pojačan apetit i želja za slatkišima. Ne odajte se previše potrebama.

DEVICA

Osećate da vas obaveze koje imate guše i pritiskaju. Opterećeni ste, više ne odlazite sa entuzijazmom na posao. Danas ćete delovati privlačno, izazovno i senzualno i samim tim možete privući mnoge pripadnike suprotnog pola. Pospanost tokom celog dana. Kontrola pritiska.

VAGA

Nervoza koju imate jedino može da poremeti poslovnu situaciju. Opterećeni ste i vreme je da poslove podelite poverljivim ljudima. Na emotivnom planu ne možete ni sami da pohvatate sve promene koje vam se dešavaju. Stres je glavni neprijatelj.

ŠKORPIJA

Pored sebe imate dovoljno kvalitetne saradnike na koje se možete osloniti. Napravite zajednički plan rada. Više ste raspoloženi za druženje sa prijateljima nego za ljubavne događaje. Mogući su lakši problemi sa cirkulacijom. Svakako se morate obratiti lekaru.

STRELAC

Na osnovu nespretnih reakcija, neko može steći pogrešan utisak o vama. Trudite se da ne budete brzopleti, nagli u odlukama, postupcima, rečima. Došli ste u fazu dstance sa voljenom osobom i niste sigurni kako da se postavite . Bolovi u predelu kičme.

JARAC

Povoljan dan tokom kog ćete učvrstiti neke dogovore koje ste ranije ostvarili. Dopada vam se osoba koja je krajnje indiferentna. Ipak upornost se uvek isplati. Nemojte odustajati. Smanjite unos masne hrane, jer šteti i krvnim sudovima. Promenite način ishrane.

VODOLIJA

Moguće finansijsko poboljšanje kroz pozajmicu ili kredit. Ipak, budite oprezni, uvek uzimajte kratkoročne kredite. Postajete ljubomorni, sujeta vam je povređena i skloni ste veoma oštrim reakcijama. Problematičan urogenitalni trakt. Nađite uzrok problema.

RIBE

Promenićete mišljenje o poslovnom partneru i podrobno analizirati moguću dalju saradnju. Detaljnijom razradom planova, dolazite do zaključka o isplativosti saradnje. Pronalazite osobu koja vas intrigira svojom pojavom i kojoj se na neki način divite. Osetljivi bubrezi.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top