DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2021.

OVAN

Ne verujete u nečija obećanja, potrebna vam je jača garancija. Ljudi su skloni da svašta pričaju. Moguće da od partnera nećete dobiti sve što ste očekivali i da ćete time biti razočarani. Rešenje je u iskrenom razgovoru i razumevanju. Osetljivi zglobovi.

BIK

Brojne obaveze koje vas čekaju stvaraju veliki pritisak i osetnu nervozu. Načinite plan, od kojeg nećete odstupati. Delujete nezainteresovano za partnerove predloge. Moguca je manja svadja. Nesanica. Opterećeni ste poslovima, stalno ste pod stresom.

BLIZANAC

Budite otvoreni u komunikaciji sa nadređenima i tražite im više vremena da obavite sve zadatke. Potrebna vam je podrška voljene osobe u teškim trenucima. Međutim, partner nije zainteresovan za vaše probleme. Osetljiva bešika. Prehlada.

RAK

Iako ste veoma snalažljivi i sposobni neke stvari vam očigledno ne idu od ruke. Saslušajte predloge drugih poslovnih saradnika, možda i da im prepustite deo poslova koje obavljate. Razočarani ste zbog izliva nezadovoljstva partnera. Problemi sa kolenima.

LAV

Važno je da poštujete dogovor koji imate i da budete fer i korektni prema saradnicima. Razgovarajte sa partnerom i otvoreno mu recite koje stvari ne možete da tolerišete u vezi. Proverite krvnu sliku. Može doći do pada imuniteta.

DEVICA

Nemojte da verujete u prevelika obećanja ili u ljude koji su jaki samo na rečima. Verujte ponajviše sebi i u svoje kvalitete. Možda i sami grešite u ophođenju sa partnerom, očekivanja su vam različita. Nizak pritisak.

VAGA

Bićete stavljeni pred svršen čin u nekim poslovnim odlukama. Međutim, vi uvek možete da iznesete svoj predlog, koji je nemoguće odbiti. Želite da se malo više aktivirate na ljubavnom planu i da stvorite pozitivniju atmosferu. Muči vas nesanica.

ŠKORPIJA

Okrenuti ste ka tome da iskoristite sve poslovne prilike koje se nude. Ipak, prioritetima dajte veću šansu, a za ostale poslove napravite raspored, kako bi ste uspeli u realizaciji. Moguće je da nekim problemima u sentimentalnoj vezi pridajete prevelik značaj. Nadjite način da se relaksirate.

STRELAC

Nemojte da donosite odluke vezane za posao u afektu ili da reagujete impulsivno. Kontrolišite svoje postupke, reči, naročito u kontaktu sa nadređenima. Potrudite se da pozitivno iznenadite voljenu osobu i da joj popravite raspoloženje. Povedite računa o zubima.

JARAC

Potrebno je da budete spremni da prihvatite tudje ideje koje su u ovom trenutku ipak bolje od vaših. Zanemarili ste svoje emocije, niste ih na vreme pokazali i sada se kajete zbog toga. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Nemojte da dajete velika obećanja, za koja ste u startu sigurni da nećete moći da ih ispunite. Ukoliko budete ušli u avanturu sa jednom izazovnom osobom, mnogo toga možete izgubiti, jer je u pitanju tajna veza. Loša cirkulacija.

RIBE

Možete lako stvoriti pogrešnu sliku o nekim događajima. Ukoliko niste sigurni, posavetujte se sa poslovnim partnerom, zajedno planirajte naredne korake. Očekuju vas prijatni trenuci u društvu partnera koji je prepun nežnosti kada ste vi u pitanju. Hormonski disbalans.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top