Kraljica je transformacija i sada ima novu frizuru

Printscreen/Instagram

Poznati

Kraljica je transformacija i sada ima novu frizuru

Pevačica je u svojoj karijeri imala i kratku i plavu kosu i dugu, skoro je ponovo promenila dužinu iste, ali je sada iznenadila jednim detaljem.

Pevačica Seka Aleksić podelila je na Instagarm profilu fotografije kojima je izazvala brojne pozitivne komentare pošto je ponovo promenila svoju firzuru.

Ona je kraljica transformacije, jer je tokom njene karijere nosila različite friure, a sada je ponovo iznenadila sve. Ima dugu kosu, ali to nije sve. Odlučila je da sada odseče šiške.

Međutim, pored njene frizure veoma interessantan je bio i njen stajling, te je ona nosila vrlo interesantne komade. Odlučila se za sako koji je istakao njene grudi, ali je taj predeo ukrasila trakom sa cirkonima. Ovakav autfit je svakako jedan od izazovnijih, tako da samo smele žene će ga odabrati.

Uz sve ovo dodala je i cipele jedng poznatog brenda koje su bile u vojničkom dezenu. Ovakava kombinacija garderobe, tj. komada je odlična jer svakom komadu daje prostora da se istakne. Za njen stajling se pobrinuo jedan domaći dizajner.

Kako se vama dopada Sekina promena?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top