„Najsrećnija sam na svetu, osećaj ne može da se opiše“

Printscreen/Instagram

Poznati

„Najsrećnija sam na svetu, osećaj ne može da se opiše“

Ponosni mama i tata pozirali su okupljenim fotoreporterima, a onda su podelili kako se osećaju.

Pevačica Katarina Grujić pre četiri dana je na svet donela devojčicu Katju, a prođaj je protekao u najboljem redu, te je beba dobila desetku.

Tačno na Svetog Nikolu tata Marko Gobeljić će sačekao Katarinu i ćerkicu ispred porodilišta, a ona su pozirali okupljenim fotoreporterima sa osmehom.

— Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je Kaća.

Marko je napravio veliku proslavu uoči dolaska princezice, a ovako govorio o novoj ulozi.

— Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu — rekao je pre nekoliko dana.

Katja Gobeljić, Marko Gobeljić, Katarina Grujić
FOTO: INSTAGRAM

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top