Marijana Mićić otvorila vrata sobe svoje ćerkice i pokazala neodoljiv kutak

Printscreen/Instagram

Poznati

Marijana Mićić otvorila vrata sobe svoje ćerkice i pokazala neodoljiv kutak

Šarmantna Marijana Mićić nedavno je postala mama, a sada je pokazala kako izgleda jedan deo njihovog doma otkako je postao bogatiji za prinovu

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno see porodila i na svet donela prvo dete, devojčicu koju njen partner Miloš i ona nazvali Ana. Šarmantna lepotica otkrila je bebino ime putem Instagrama, kada je napisala poruku „Imam Miša i MišAnu“, a odmah je promenila i svoje ime na ovoj društvenoj mreži i dodala detalj koji otkriva koliko je srećna ponosna mama, te sada na njenom profilu piše MarijAna.

Marijana je dugo i krila svoju trudnoću, a svoju intimu i privatnost čuva za sebe i nakon porođaja. Ipak, ona je sada podelila jedan neodoljiv detalj. Naime, Marijana je usnimila deo sobe u kojoj spava njena devojčica. Voditeljka je otkrila kako izgleda deo sobe za bebu, a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca.

Dečja soba
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Pogledajte u videu:

Inače, nedavno su Marijanine komšije otkrile da je ona privatno veoma ljubazna.

 Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka — rekla je komšinica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top