MOLIMO RUŠKU JAKIĆ DA OBJASNI INFLUENSERKAMA KAKO SE POSTAJE APSOLUTNA CARICA

Printscreen/Instagram

Poznati

MOLIMO RUŠKU JAKIĆ DA OBJASNI INFLUENSERKAMA KAKO SE POSTAJE APSOLUTNA CARICA

Ruška Jakić poznatija kao nekadašnja voditeljka čuvene emisije „Ljubav i moda“ pažnju javnosti je privukla velikom samouverenošću, ali i izjavama poput one da svako jutro sebe pozdravi rečima: Dobro jutro lepotice!

Danas opet svi bruje o Ruški Jakić. Razlog: apsolutno fantastična kampanja Mates dizajn u kojoj dominira upravo voditeljka i multimedijalna ličnost!

Ova kampanja vrišti samopozdanjem, a ko je bolji za to od Ruške koja se proslavila time što svako jutro sebe pozdravlja rečima: Dobro jutro lepotice!

U najnovijoj kampanji glavna fotografija prikazuje Rušku sa cigaretom u ustima, a opis je fantastičan: „Neki me vole, neki me mrze a ja za sebe mislim da sam fantastična!“ Ruška Jakić

Premda je već nekoliko decenija na srpskoj javnoj sceni, o voditeljki Ruški Jakić se vrlo malo zna, uključujući i tačnu godinu rođenja. Naime, ona na takve vrste pitanja ne odgovara jer smatra da je nepristojno damu pitati za godine. Ono što se ipak zna i što ona ne krije jeste da iza sebe ima tri propala braka, pa za sebe kaže da je tri puta srećno razvedena i da svoje muževe obožava. Iz prvog braka je dobila ćerku Anu Nadežić. Međutim, samo tri meseca nakon rođenja, suprug je napustio nju i dete. Ruška se četiri godine kasnije udala za muzičara Vojina Mulina. Kako je jednom prilikom njena ćerka ispričala, Mulin je predstavljao pravu očinsku figuru u njenom životu.

U istom intervjuu Ana je kazala da ga je smatrala drugim ocem. Istakla je da je bio mnogo posvećen porodici, da ju je vodio u školu, na skijanje i da ju je naučio da pliva. Međutim, 13 godina kasnije Ruška je saznala da je suprug vara, te zatražila razvod braka. Kako je jednom prilikom ispričala, sama činjenica da ima ljubavnicu nije je pogodila koliko to što joj je sve vreme lagao.

Drugi propali brak uticao je i na njenu ćerku koja je, mnogo godina kasnije priznala da je osećala snažan bol jer je izgubila drugog najvažnijeg čoveka u njenom životu. Nakon što se i sa trećim suprugom razvela, voditeljka je izjavila da su svi njeni muževi bili nesrećni jer su bili muževi Ruške Jakić, ali da ih ona i dalje obožava kao i oni nju.

Osim toga, ne krije da se još uvek nada da će se pojaviti čovek koji će najzad otkriti tajnu koje se zove „Ja, Ruška“. Istu poruku iznova i iznova šalje drugim ženama koje prate njenu emisiju.

Ruška je prepoznatljiva po izjavama „Nekada sam bila mlada i lepa, sad sam samo lepa“, „Život bi mi bio dosadan da mi nije mene“, „Zahvaljujem se Ruški Jakić što ovako dobro izgleda“ i drugima.

Molimo Rušku Jakić da svim željnim slave pokaže kako se postaje apsolutna carica!

Do tada pročitajte njen najzaniljivije izjave:

„Ja se šminkam i kad krenem da prospem đubre, jer, ko zna, možda ću baš pored kontejnera sresti muškarca svog života.“

Ruška Jakić na pitanje kako održava taj izgled i svežinu: „Svako jutro se pogledam u ogledalo i kažem „Dobro jutro lepotice““

„Verujem samo sebi i svom mentalnom sklopu. Uvek se zahvalim Bogu što je divan dan i što sam živa. “

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top