Prva fotografija Marka Gobeljića sa ćerkicom Katjom očarala je publiku

Printscreen/Instagram

Poznati

Prva fotografija Marka Gobeljića sa ćerkicom Katjom očarala je publiku

Katarina Grujić se porodila pre šest dana u jednoj privatnoj bolnici, a porodica je jedva čekala da upozna malenu Katju.

Pevačica Katarina Grujić postala je najsrećnija žena na svetu kada je pre šest dana na svet donela devojčicu Katju, a suprug Marko ju je dočekao pre dva dana ispred jednom privatnog porodilišta.

Oboje su bili voljni da sa bebom poziraju okupljenim fotoreporterima i novinarima, a onda su se uputili svom toplom domu, gde ih je dočekao iznenađenje u vidu poklona, cveća, balona i bogate trpeze.

Nakon ponosne mame koja se je odmah podelila fotografiju sa naslednicom, i Marko je poželeo da napraviti prvi uspomenu sa Katjom, a ovaj momenat raznežio je pratioce.

— Životi moji — kratko je napisala Katarina.

Katarina Grujić
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Podsetimo, pevačica je poručila publici da trenutno živi svoj najlepši san.

— Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je Kaća.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top