„Loš brak je voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge“

Poznati

„Loš brak je voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge“

Ona je istakla kako i dalje oseća posledice nakon što se njen desetogodišnji ljubavni odnos sa lekarom završio, ali je i jasna da je učinila dobru stvar i da joj je na ovoj „stanici“ sigurno bolje nego da je ostala sa njim.

Voditeljka Vesna Dedić bila je u braku sa lekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim je dobila ćarku Lenku. Međutim, njihov odnos nije potrajao te su se razišli kada je njihova naslednica imala četiri i po godine.

Vesna na temu razvoda uvek otvoreno govori, te ne krije da je razočarana u njega. Njihove zajedničke fotografije javnost do sada nije imala prilike da vidi, ali ni njenog novog partnera.

— Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka za medije.

— Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku – izjavila je voditeljka jednom prilikom.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top