Hejteri će CRĆI OD MUKE kad vide kako je Ana Ivanović okitila jelku ove godine

Printscreen/Instagram

Poznati

Hejteri će CRĆI OD MUKE kad vide kako je Ana Ivanović okitila jelku ove godine

Ana Ivanović je okačila na Instagram sliku kojom je fanovima uputila prazničnu čestitku. U pozadini se vidi njena novogodišnja jelka, gotovo identična kao ona zbog koje je prošle godine dobila salvu kritika.

Bez trunke šminke, Ana Ivanović je uz praznični selfi širokim osmehom poželela svojim pratiocima srećne praznike. Njena lepota zasenila je čak i novogodišnju jelku koja se vidi u pozadini i koja je prošle godina bila hit Tvitera.

Prisetimo se, Ana i Bastijan su prošle godine na svom Tviter nalogu objavili fotku ispred jelke, a otrovni komentari su istog časa počeli da se nižu.

Od vulgarnih komentara na račun „muža Nemca, jer joj je valja Srbin“, preko opaski da je „već zaboravila kad je „njen Božić“, pa do onih koji se pitaju ima li Ana uopšte para kad joj je jelka „tako jadna“, došlo se i do saveta da „opere zavese“.

Naravno, i da je suprotno, pa da su se pohvalili raskošnim poklonima i bogato okićenom jelkom, bili bi dočekani podjednako na nož. Zbog toga se i nadamo da ne čitaju komentare ispod svoje slike – možda su želeli da samo podele sa pratiocima prazničnu radost, ali pratioci su njima uzvratili tako što su pokušali da im sve zagorčaju.

Da Anu zlonamerni komentari ni najmanje ne dotiču, pokazala je činjenicom da je ove godine jelku ponovo okitila u svom prepoznatljivom stilu, minimalistički i odmereno. I baš je briga šta će hejteri da kažu. Njen osmeh im za sekund zapuši usta!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top