Severinin omiljeni model pantalona ne ume svako da nosi, ali ona je otkrila trik

Printscreen/Instagram

Poznati

Severinin omiljeni model pantalona ne ume svako da nosi, ali ona je otkrila trik

Ako ovo ne ustoliči lepu Splićanku kao najbolje odevenu ženu na našim prostorima, ništa neće! U moru supertrendi komada i pari obuće koje nam je pevačica predstavila u poslednje vreme, najnovije pantalone iz garderobera Severine Vučković definitivno su dokaz da je ona godinama ispred ostalih

Hrvatska pevačica Severina nas iz dana u dan oduševljava stilom — ona očito prati najnovije modne trendove i uvek u korak (ili koji ispred) sa svetski cenjenim trendseterkama. Nakon neobičnih papuča u kojima je proslavila Božić po gregorijanskom kalendaru, otkačenih krznenih cipela za štiklama i mnogih drugih interesantnih modnih odabira, sada nam je najavila budući hit komad koji neće svako ni smeti ni umeti da nosi, a sigurno je samo da će oduševiti sve!

Seve je, naime, na društvenoj mreži Instaram nedavno podelila fotografije za koje pozirala u metalik pantalonama koje su pripijene uz nogu i kratke tek toliko da otkrivaju članke. U pitanju je vrlo dubok model koji prati kaiš s nitnama i identične nijanse i ulepšan jednostavnom i efektnom pravougaonom šnalom, a pevačica ga je upotpunila zatvorenim plavim sandalama sa štiklama, plavim leopard kaputom jednog poznatog srpskog brenda i crnim korsetom koji ističe grudi.

— Pedeset nijansi plave — napisala je Severina i za kratko vreme prikupila desetine hiljada lajkova.

Najpopularnija hrvatska pevačica sve češće u poslednje vreme nosi metalik pantalone, koje odišu duhom disko sedamdesetih, a mi smo primetili da svaki put koristi isti trik. Naime, kada je nedavno pozirala u sličnom modelu crvene boje, koji je kombinovala s belom majicom s natpisom, Seve je nosila crvene sandale…

… dok je sa srebrno-zlatnim metalik pantalonama (sa očaravajućim detaljem u bojama duge) i crnom majicom ponela interesantne metalik cipele u sličnim nijansama.

Isto tako, kada je nosila srebrni metalik šorts, Severina ga je kombinovala s identičnim cipelama.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top