Stajlinzi koji dokazuju da je Ana Stanić najstilizovanija žena regiona

Moda

Stajlinzi koji dokazuju da je Ana Stanić najstilizovanija žena regiona

Ana je poznata po minimalizmu koji samo jednim trikom načini upečatljivim i inspirativnim.

Pop pevačica i producentkinja Ana Stanić važi za damu sa javne scene koja pleni svojim instančanim ukusom, prirodnošću i isticanjem pravih vrednosti, a njene odevne kombinacije neretko daju posebnu inspiraciju ljubiteljkama urbanog i sofisticiranog modnog izražavanja.

Ana je Novu 2022. godinu dočekala u Crnoj Gori sa koleginicom Ivanom Peters sa kojom je u jednom prestiženom hotelu uživala sa publikom do ranih jutarnjih časova.

Sunčanog prvog januara sa publikom je podelila kako uživa u šetnji, a njen stajling izazvao je oduševljenje putem socijalne platforme Instagram.

Ana je odabrala overzajz sako, trendi sive pantalone širokog kroja, kožnu torbu i čupave papuče koje su bile pun pogodak ove urbane kombinacije.

Staničeva podjednako ume da zablista i kada je reč o elegantnim stajlinzima za specijalne prilike, a mnogima je zapao za oko plišani, crveni komplet koji  su činile zvonaste pantalone dubokog struka i strukirani sako.

Otmeno, aristokrastski i vanvremenski, ovim sinonimima pratioci su opisali Anin stil.

Pevačica je ljubiteljima prazničnih numera poklonila tri nove pesme u novogodišnjem ruhu „Noći ledena“, „Božićno jutro“, „Ja i ti“, kojima je poslednjih decembarskih dana napravila pravu euforiju, a njen stajling bio je pun pogodak.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top