KARLEUŠINE IZJAVE: Osećalo se da je nesrećna u braku

Poznati

KARLEUŠINE IZJAVE: Osećalo se da je nesrećna u braku

POP zvezda Jelena Karleuša prijavila je juče supruga Duška Tošića za nasilje.

Prema njenoj prijavi, Duško ju je navodno pljunuo tokom ručka, a potom i ošamario, i tom prilikom joj povredio obraz. NJemu je izrečena zabrana prilaska Karleuši u roku od 48 sati, a Tošićevi advokati rekli su da je on ove navode u policiji negirao i da nikakvog nasilja nije bilo. Tošić je rekao da se sa suprugom svađao, ali je negirao da ju je udario.

Nadležni organi utvrđivaće šta se tokom jučerašnjeg praznika zaista dogodilo između supružnika. Međutim, Karleušine izjave u kojima je pominjala supruga, tokom proteklog perioda, u ovom trenutku se zaista mogu čitati u sasvim novom svetlu. U njima su se krile naznake da u braku pevačice i fudbalera nije sve u najboljem redu.

Govoreći za Nportal, pre dočeka Nove godine, na pitanje o tome da li će u narednom periodu imati više vremena da provodi sa suprugom, budući da on završava svoju igračku karijeru, kao i da prokomentariše njegove planove za budućnost, pevačica je bila veoma suzdržana.

Ona je rekla da je pitanja o karijeri bolje postaviti lično Dušku, budući da se ona u njegovu karijeru ne meša, kao ni on u njenu.

Zanimljiva je bila i njena izjava za „Kurir“, u kojoj je tvrdila da se „15 godina bori za očuvenje braka“.

– Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje – bio je njen odgovor na pitanje da li je brak za nju važna institucija.

Nakon spektakla za doček Nove godine ispred Skupštine, a pred Jelenin nastup za reprizu u prestoničkom klubu, 1. januara, novinari su je pitali da li je Duško ponosan na njen uspeh i koncert kom je prisustvovao.

– Mislim da bi svako na njegovom mestu bio ekstremno, ekstremno ponosan, jer nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila. Svakako najbolje njega da pitate – rekla je Jelena za Telegraf – i kao da je iznova pokušala da manje-više zaobiđe konkretan odgovor.

Najzad, i njena objava posle smrti Milutina Mrkonjića, posvećena njenoj koleginici, i Mrkinoj emotivnoj partnerki, Ani Bekuti, verovatno je najupečatljivija. Podsetimo, tada je Jelena otvoreno ustvrdila da u životu nikada nije imala partnera koji bi joj bio potpuna podrška, kao Mrka Ani.

– Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se… On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega! – napisala je tada Jelena.

Nportal

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top