Veza sa istim horoskopskim znakom može biti prava avantura i prijatno iznenađenje!

pixabay.com

Ljubav i seks

Veza sa istim horoskopskim znakom može biti prava avantura i prijatno iznenađenje!

Savršena formula za ljubav ne postoji! Ali, ukoliko se zaljubite u nekog ko je istog horoskopskog znaka kao što je vaš, postoji velika šansa za uspeh. U nastavku otkrijte zašto.

To da se suprotnosti privlače stoji. Ali i to da se sličan sličnom raduje takođe je istina. U nastavku teksta otkrijte šta vam to tačno donosi veza sa istim horoskopskim znakom kao što je vaš.

OVAN + OVAN = AVANTURA

Osobe rođene u znaku ovna su hrabre i samouverene. Pošto cene avanturu, daće dovoljno slobodnog prostora jedno drugom. Takođe će naučiti kada treba da se podržavaju, a kada da puste onog drugog na miru.

BIK + BIK = HEDONIZAM

Ovo je najbolji par kada se govori o kompatibilnosti istog znaka. Pošto bik voli da uživa, a i ceni stabilnost, veza će odlično funkcionisati. Tvrdoglavost može biti prepreka, pa treba vežbati postizanje kompromisa.

BLIZANCI + BLIZANCI = RADOZNALOST

U pitanju je promenljiv i energičan znak. Zato će u vezu ući puni radoznalosti i entuzijazma, što će dovesti do mnogo lepih zajedničkih uspomena. Ako porade na fleksibilnosti, ostaće zajedno na duže staze.

RAK + RAK = EMOCIJE

Pošto rak ceni toplinu doma i razume druge ljude, ostvariće relaciju gde će obostrana briga i jake emocije dominirati. Kada konačno izađu iz ljušture, treba samo da paze da ne primaju sve k srcu.

LAV + LAV = ENERGIČNOST

Vatreni lav pun je potrebe za pažnjom, i voli da dominira. Kada se dva lava sretnu, ljubav i strast momentalno će ih vezati. Sve će ići glatko, dokle god energični lavovi drže ego pod kontrolom.

DEVICA + DEVICA = VERNOST

Praktična devica sve temeljno promišlja. U pitanju je znak kog krasi vernost, tako da će dve device naći harmoniju. Ovaj tandem rešava probleme svojom analitičnošću, dokle god ne zahteva savršenstvo u svemu.

VAGA + VAGA = ROMANTIKA

Šarmantna i društvena vaga ceni umetnost i lepotu, tako da će druga vaga automatski prepoznati svoju srodnu dušu. Romantika će svakako biti na visokom nivou, a jedino na čemu treba da porade jeste neodlučnost.

ŠKORPIJA + ŠKORPIJA = STRAST

Intenzivnu i erotičnu škorpiju teško je razotkriti i pratiti. Zbog toga će adekvatnog partnera naći u drugoj škorpiji. Uzbudljiv odnos je zagarantovan, pod uslovom da ne kontrolišu jedno drugo.

STRELAC + STRELAC = ZABAVA

Slobodouman i radoznao strelac živi za zabavu. To retko ko razume, osim ako nije istog horoskopskog znaka. Strelčevima nikada neće biti dosadno, jer imaju toliko toga zajedničkog. Dokle god se budu slušali, neće imati problema.

JARAC + JARAC = SIGURNOST

Ambiciozan i fokusiran jarac ceni svoje vreme i uložen trud. Dva jarca će se tako međusobno podržavati i bodriti. Pošto će svako držati do svog mišljenja, treba negovati strpljenje i razumevanje.

VODOLIJA + VODOLIJA = NEZAVISNOST

Kako bi neko adekvatno sledio ekscentričnu i pametnu vodoliju, mora imati sličan životni ritam-tempo. S tim u vezi, partner u znaku vodolije biće idealan dokle god postoji iskrena razmena mišljenja.

RIBE + RIBE = INTUITIVNOST

Kreativne i maštovite ribe često žive u svom svetu. Logično je da će dve ribe biti na istim talasnim dužinama, i intuitivno znati šta im je bitno. Sve što je potrebno jeste da u odnos unesu malo osećaja za praktično.

citymagazine

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top