Najtrendi jakna sezone + haljina koja ide UZ SVE

Printscreen/Instagram

Poznati

Najtrendi jakna sezone + haljina koja ide UZ SVE

Severinin stil definitivno važi za jedan od najboljih na regionalnoj javnoj sceni, a zgodna pevačica uvek ima svoje trikove kako da običan autfit podigne na još viši nivo.

Street style kombinacije hrvatske pop zvezde Severine Vučković uvek su prava inspiracija za žene svih godina i različitog modnog ukusa! Lepa Hrvatica često nam na Instagramu predstavlja zabavne, trendi i nosive kombinacije, koje se lako mogu uklopiti od različitih komada garderobe koje već imamo u svom ormaru.

Ovog puta, Seve je otputovala u Sarajevo, pa je prošetala čuvenom Skenderijom u autfitu za kojim se okreću glave!

Baza njenog stajlinga bila je seksi i praktična crna haljina, midi-dužine, od zimskog materijala i sa prorezom na zadnjem delu. Tako je na diskretan način istakla noge, ali i pokazala perfektan modni komad za jesen i zimu. Ova haljina je fenomenalan izbor za svaki tip ženske građe, jer se zbog svoje rastezljivosti može uklapati i kad nosite XS, i kad nosite XL.

Još jedna dobra strana ovog modela je što se odlično uklapa i s visokim štiklama, čak i patikama, ali i dubokim čizmama i ravnim chunky modelima.Severinine trendi gležnjače bile su odličan spoj uz ovu haljinu!

Sav autfit podigla je još na viši nivo supertrendi kožnom jaknom s krznom, koja trenutno važi za jedan od najpoželjnijih komada sezone! Njena jakna je pomalo predimenzionirana, potpisuje je brend Jalize Couture, a čini da izgleda šik i urbano bez mnogo truda…

Inače, ove zime jedan od najvećih trendova jesu jakne od ovčje vune ili njenih imitacija, a garantuju topllinu, komfor i fenomenalan izgled. Ne samo jakne, već i slični prsluci i kaputi su potpuni hit!

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top