Slađana Slavković rodila u 48. godini i ne brine šta misli „čaršija“

Poznati

Slađana Slavković rodila u 48. godini i ne brine šta misli „čaršija“

Čaršija nije merodavna da se bavi mojim životom, kaže voditeljka Slađana Slavković povodom komentara da je kasno za trudnoću u 48. godini.

Kada je objavila da je trudna, Slađana Slavković je iznenadila skoro sve – niko, sem njenih najbližih, nije ni znao da je u drugom stanju.

Voditeljka je rodila sina u 48. godini i, kako kaže, to je nešto što se tiče samo nje, muža i lekara. „Vukov tata je lekar i, da je on smatrao da ne bi trebalo da imamo dete, njega bih naravno poslušala“, kaže Slađana za Ženu. „Ostali nisu merodavni da se bave mojim životom.“

Slavkovićeva ne voli da previše potencira svoju sreću iz, kako kaže, poštovanja prema svim onim parovima koji dugo i neuspešno vode borbu da dobiju naslednike. „Odluka da se rodi u poznijim godinama je najčešće posledica majčine muke da ostane u drugom stanju ili prosto je to majčin izbor“, tvrdi Slađana.

Ona je bila vitka i vitalna trudnica, pa je i porođaj dočekala spremna. Za sina Vuka kaže da je već sad, sa desetak dana, razmažena beba, ali je srećna i što joj svi pomažu. „Ja sam jedna smotana mama“, kaže ona.

Izvor: Lepa&Srećna 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top