Ivan Bosiljčić je NA POSEBAN NAČIN proslavio rođendan!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ivan Bosiljčić je NA POSEBAN NAČIN proslavio rođendan!

Glumac je otkrio da mu se ostvario dugogodišnji rođendanski san da sa suprugom i ćerkom posete sveto mesto u Rusiji, gde počivaju mošti Svetog Serafima.

Glumac je svoj 43. rođendan proslavio u Rusiji, zajedno sa porodicom. Ispunila mu se duogogodišnja želja da poseti manastir Divjejevo, u kom počivaju mošti Svetog Serafima Sarovskog. Taj svetac ima za njega poseban značaj, jer je rođen baš na praznik Svetog Serafima Sarovskog.

„Ova fotka se zove “sekund do zagrljaja”, tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku“, poručio je glumac koji je rođen na praznik, pa tog sveca posebno slavi i poštuje.

„Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto.

P.S. pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rodjendanska želja – da ovde dodjemo zajedno“, napisao je glumac na svom Instagramu, na dan svog rođendana.

Tomaševićeva je suprugu uputila javnu čestitku koja ga je oduševila.

 

—  Volim da proslavljam rođendane sa tobom! Srećan ti i ovaj 43. —  napisala je kratko uz Ivanu fotografiju.

 

Jelena i Ivan su jedno drugom najveća podrška, a pevačica ga neretko bodri iz prvih redova u teatrima, dok dramski umetnik s ponosom gleda svaki njen nastup.

Prva

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top