Da li biste prepoznali Draganu Mićalović u ovom izdanju?

Printscreen/Instagram

Poznati

Da li biste prepoznali Draganu Mićalović u ovom izdanju?

Glumica je oduševila pratioce fotografijama, ali i zaintersovala ljubitelje pozorišnih predstava.

Darovita glumica Dragana Mićalović vratila se daskama koje život znače nakon zaluženog putovanja na ezgotičnu destinaciju, na kojoj je napunila baterije za nove projekte.

Putem svog Instagram profila podelila je fantastične fotografije sa scene na kojima glumi čuvenu Merlin Monro, a na prvi poged je mnogi nisu prepoznali, s obzirom na to da je imala platinstvo plavu peruku sa uvojcima, nalik na četrdesete godine, crvenu haljinu sa šljokicama i scenu šminku, ali je glumica potom objasnila o kojoj predstavi je reč.

U pitanju je premijera mjuzikla „Neki to vole vruće“ koji će se izvesti u Narodnom pozorištu u Nišu.

― Lepota je u nesavršenosti. Ludilo je genijalno i bolje je biti aposolutno smešan, nego aposlutno dosadan  ― napisala je Dragana pored fotografija.

Glumica je potom podelila još nekoliko scena iz predstave, ail je i pohvalila svog partnera na sceni –  Uroša Milojevića.

― Kolega, partner na sceni, drug, prijatelj, ratni drug, draga saveta, mir, smeh, ljubav! Čovek od kog sam mnogo naučila što na sceni, što o strpljenju života! Ovaj čovek je velika radost i smeh! Hvala što sam bogatija za još jednog prijatelja.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top