IMA 51. GODINU I TELO KAO DEVOJKA

Printscreen/Instagram

Poznati

IMA 51. GODINU I TELO KAO DEVOJKA

I to navodno sve zahvaljujući jednoj vrsti vežbi.

Melanija Tramp, tokom većeg dela predsedničke funkcije svog muža, ostala je jedna od najprivatnijih prvih dama Sjedinjenih Država. Uvek je bila takva, jedva da je ikoga puštala u vrlo zauzet život bivše manekenke i supruge Donalda Trampa. Ali jedna stvar koju svi žele da znaju je kako 51-godišnja Melanija ostaje u tako neverovatnoj formi. I to navodno sve zahvaljujući jednoj vrsti vežbi.

Pojede sedam voćki dnevno

Prva dama se fokusira na voće zbog vitamina i minerala koje želi da unese u svoje telo. Melanija je još 2012. godine rekla u jednom intervjuu da svako jutro počinje sa smutijem koji ima „puno vitamina“. Povremeno ga zameni nečim drugim, kao što je ovsena kaša. Voli da gricka voće (ali priznaje da ponekad umesto toga bira čokoladu), iako je ne priznaje da ima neku posebnu ishranu.

„To nije dijeta, samo volim da jedem zdravo jer se osećam bolje i imam više energije“, rekla je ona.

Za održavanje forme potrebno je mnogo vremena. Moramo da brinemo o svom telu, da obratimo pažnju na našu ishranu, da se fokusiramo na vežbanje u određeno vreme svakog dana, itd. Ali s ozbirom na njen raspored, ona verovatno nema mnogo vremena da brine o svemu tome.

Melanija navodno radi male stvari da bi ostala u formi — vežbe koje može da radi dok radi nešto drugo. Prema Insajderu, ona nekoliko dana hoda po svojoj kancelariji noseći tegiće za gležnjeve kao način da vežba bez žrtvovanja dodatnog vremena koje bi trebalo da provodi radeći druge stvari. Ti mali napori mogu izgledati kao da ne čine mnogo, ali vremenom mogu značajno poboljšati nečije opšte zdravlje.

Ona se kune u pilates

Jedina vežba za koju Melanija uvek nađe vremena je pilates. Jedan od najvećih razloga zašto je naučila da se osloni na ovu metodu vežbanja (pilates sa malim uticajem poboljšava fleksibilnost i jača mišiće) je taj što ona to može da radi iz udobnosti svog doma.

Takođe, ne zahteva praktično nikakvu opremu za vežbanje, što joj je važno ako putuje i nema pristup teretani. Bivša prva dama takođe voli da se s vremena na vreme kreće, a uz to igra tenis.

Uprkos zauzetom životu, ona je sebi prioritet

Iako joj je raspored večito pun, ona se pobrine da ipak nađe vremena da se fokusira na sebe. Jednom je rekla da ju je majka uvek podsećala da je važno odvojiti vreme i opustiti se, a ona se i dalje trudi da to uradi, čak i kada je bila u Beloj kući. Takođe voli da provodi vreme sa svojim sinom Baronom, koji je njeno jedino dete i najmlađe Donalda Trampa.

Zadovoljna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top