Kim Katral jasno stavila do znanja šta misli o nastavku serije Seks i grad!

Poznati

Kim Katral jasno stavila do znanja šta misli o nastavku serije Seks i grad!

Nastavak serije „Seks i grad“ izazvao je podeljena mišljenja među publikom. Mnogi negoduju jer u novim epizodama neka Kim Katral koja je tumačila lik Samante.

Dobro je poznato da je ona zbog svađe sa Sarom Džesikom Parker odustala od snimanja, a to je razočaralo fanove ove serije.

Iako se nije oglašavala od kako je počelo emitovanje, Kim je suptilno dala do znanja šta misli o nastavku serije koja ju je proslavila:

Na tviteru jedan korisnik je objavio sledeće: „Tako mi je drago što je Kim Katral preskočila nastavak „Seksa i grada“ i umesto toga glumi u seriji „How I Met Your Father“. Ako imate četrdeset minuta da potrošite, radije gledajte to“, a glumica je lajkovala njegovu objavu.

To je bilo dovoljno da fanovi povežu dva i dva i dođu do zaključka da i čuvena Samanta nije preterano oduševljena nastavkom serije koja ju je proslavila.

Još nakon premijere prve epizode, Kim Katral je lajkovala nekoliko, a čak i odgovorila na jedan tvit koji je vređao novu sezonu serije, tvrdeći da je „neinspirativna“, „previše politički korektna“, ali i da joj fali lik Samante Džouns, koji je tumačila upravo Katral.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top