DIRLJIVA PRIČA DANIJELE MARTINOVIĆ U KOJOJ ĆE SE PRONAĆI MNOGE ŽENE

Poznati

DIRLJIVA PRIČA DANIJELE MARTINOVIĆ U KOJOJ ĆE SE PRONAĆI MNOGE ŽENE

Danijela Martinović podelila je svoje iskustvo u kom su se mnogi pronašli.

„Na početku lokdauna i celog straha sa kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo svaki petak u 21.00 sat družiti se preko video poziva s namerom da jedna drugoj budemo uteha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebalo da kaže svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna““, započela je svoju priču Danijela, a potom i objasnila gde je nastao problem:

„Bilo je tu divnih opisa, ‘iskrena‘, ‘pouzdana‘, ‘hrabra‘, ‘topla‘, ‘duhovita‘… i to nam je išlo vrlo lagano, ali zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebala izgovoriti koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem“, napisala je Danijela.

„Nijedna nije mogla da izusti za sebe lepu reč. Krenule smo da ohrabrujemo jedna drugu i na kraju smo uspele. Spretno sam ih navodila podstičući ih da osveste svoje lepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… nisam znala šta bih rekla. Gledala sam njihova lica koja su me bodrila a onda sam uspela da izgovorim… sretna sam jer kroz život ronim na dah! „, otkrila je pevačica pa poručila:

„Mnogo nam je prirodnije da se ljutimo na sebe, od sebe da zahtevamo, osuđujemo, ali sebe pohvaliti bilo je mnogo teže, gotovo nemoguće. Hvala mojim divnim prijateljicama, hvala svim dragim ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija“, napisala je Danijela a sa njom su se poistovetili brojni prijatelji koji su joj ostavili komentare.

„Divna priča i tako, istinita, prijateljice su blago neprocenjivo“, „Pametna i jaka žena može dotaknuti nebo. A kad ima odane prijateljice onda i celi svet“, „Slične se sličnim raduju“, „Divne ste..uz prijateljice žena nikada neće biti usamljena, prijateljstvo treba negovati“, samo su neki kod komentara.

Izvor: Lepa&Srećna

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top