Kejt Midlton zna najotmeniji način da nosite animal print

Printscreen/Instagram

Moda

Kejt Midlton zna najotmeniji način da nosite animal print

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, spada u poznate ličnosti koje kupuju odeću pametno ― ona mahom bira kvalitetne komade koje može da nosi više puta, pa je često nazivaju kraljicom reciklaže. S vremena na vreme, nakon niza ponovljenih odevnih predmeta i kombinacija, ona osveži svoj garderober novim komadom, a ovog puta to je haljina koju smo sigurni ćemo ponovo videti na njoj.

Tokom današnje posete oganizaciji „Šaut“, koja se bavi podizanjem svesti o važnosti brige o mentalnom zdravlju, Kejt se pojavila u svojoj novoj haljini, koja već na prvi pogled pokazuje da je idealan dodatak njenom praktičnom stilu. Mdltonova je, naime, ponela košulju-haljinu koju potpisuje britanski dizajner Derek Lam, i to komad za koji je izdvojila nešto više od 420 evra.

Reč je o modelu haljine poznatom kao tiered dress, koji je proštepan tako izgleda kao da je sastavljen od više slojeva.

Haljina ima dugačke, nešto komotnije i poluprovidne rukave i efektne je maslinastozelene boje. Iako obično ne nosi animal dezene, Kejt ponekad napravi izuzetak i tada obično bira leopard print, a tako je bilo i ovog puta, kada se vojvotkinja od Kembridža odlučila za šaru tamnobraon tonova. Tu je i njen omiljeni detalj ― pussy bow, upečatljiva mašna ispod zatvorenog okovratnika, koja dodaje notu otmenosti. Ovaj trendi model, obično popularan u letnjim mesevima, vrlo je zgodan ako želite da sakrijete višak u predelu kukova, stomaka i zadnjice, jer je struk vizuelno podignut i figura izdužena, a ukoliko biste da naglasite obline, i za to je sjajno rešenje jer stvara privid građe u obliku peščanog sata.

Uz tako napadan print, Kejt je rešila da kombinuje vrlo neutralne detalje, u vidu crnog kaiša koji ističe struk i jednostavne zlatne alke srednje veličine. Za razliku od uobičajenih salonki, ovog puta je odabrala crne visoke čizme od prevrnute kože modne kuće Ralph Lauren.

Inače, Kejtinova haljina možda na prvi pogled, zbog tamne nijanse maslinastozelene boje, deluje kao komad namenjen zimskoj sezoni, ali ne sumnjamo da će supruga princa Vilijama pronaći sjajan način da je nosi i u danima proleća. Jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati!

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top