Branislav Lečić i Nina Radulović krstili sina (FOTO)

instagram/Printscreen

Poznati

Branislav Lečić i Nina Radulović krstili sina (FOTO)

Poznata voditeljka i glumac krstili su sina Lava u Beogradu, a Nina je podelila nekoliko fotografija koje su tom prilikom nastale

Glumac Branislav Lečić godinama je bio u braku s voditeljkom Ninom Radulović. Par je u braku proveo osam godina, a rastali su se 2016. godine.

Oni su ostali u odličnim odnosima, pa je tako Nina bila uz bivšeg supruga kada ga je prošle godine glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Njih dvoje ne viđamo zajedno u javnosti, ali su jedno o drugom uvek govorili lepo i s poštovanjem, a dobar odnos neguju jer zajedno odgajaju sina Lava. Upravo su se zbog dečaka Lečić i Radulovićeva ponovo sastali ― kako bi ga krstili u beogradskom Hramu Svetog Save.

Krštenje sina Branislava Lečića i Nine Radulović
FOTO: INSTAGRAM

 Moja sreća je danas krštena ― napisala je Nina na fotografiji bivšeg supruga sa sinom i zahvalila se porodičnom duhovniku.

Nekadašnji par je za kumu odabrao glumicu Anitu Lazić, ćerku Snežane Savić, koja je godinama prijateljica Nine Radulović. Njih dve se često druže, a 2020. godine su sarađivale kao koproducentkinje serije „Zlatni dani“.

Krštenje sina Branislava Lečića i Nine Radulović
FOTO: INSTAGRAM

I sama Anita podelila je fotografiju s krštenja i napisala:

Velika radost i čast da budem Lavova kuma na današnji praznik i velika zahvalnost našem vladiki, koji je obavio krštenje u kripti.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top