„Bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću“

Poznati

„Bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću“

Glumica je jedna od onih žena za kojima su ludeli svi širom Jugoslavije. Bila je jedna od najlepših dama na našim prostorima te je lepotom plenila i oduševljavala sve.

Proslavljena glumica Tanja Bošković važila je za jednu od najlepših žena Balkana, a svojom prirodnom lepotom očaravala je reditelje i čelnike filmske industrije koji su joj predviđali vanserijsku karijeru, što se kasnije ispostavilo kao tačna afirmacija.

I, danas, u sedmoj deceniji života pleni posebnom energijom, specifičnom lepotom i šarmom, ali veoma često ističe da je za to zaslužna genetika, fizička aktivnost i vedrina duha, a ne estetske korekacije koje su danas postale uobičajena stavka u životu mnogih žena.

Tanja je tokom jednog medijskog istupanja istakla šta misli o procesu starenje i estetici.

― Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena ako se to posmatra kao nega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a negovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja ― rekla je u dahu glumica i dodala:

― Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uveriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život te da niste nikome ništa podarili, nego šta? ― završava Boškovićeva.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top