Da li je ona najlepša mis Srbije do sada?

PrintscreenInstagram/anjaaa.r

Poznati

Da li je ona najlepša mis Srbije do sada?

Pre dva dana je održan izbor za Miss Srbije 2021. u Šarm El Šeiku, kada je za najlepšu devojku Srbije izabrana Anja Radić.

Da ova lepa brineta nije bez razloga dobila prestižnu titulu, a to najbolje dokazuju fotografije na Anjinom Instagramu, gde je prati preko 10 hiljada ljudi, sa kojima ona rado deli slike iz svog svakodnevnom života, ali i sa takmičenja za izbor za Miss Srbije.

Pa je tako Anja svoje pratioce obavestila o prvom danu takmičenja. Ona je pozirala u crno-belom kupaćem, sa puštenenom kosom i šeširom na glavi.

Ispod fotografije je pisalo: „Prvi dan završen. Ne postoje reči kojima bih opisala koliko sam srećna što se opet susrećem sa tai chi-em i što po drugi put vidim Crveno more.

„Ne znam kako bih opisala ovaj dan i ovoliku radost. Pored snimanja, održano je Miss Bikini takmičenje gde sam pobedila“, napisala je Anja ispod fotografije na kojoj drži cveće.

Miss Srbije je pozirala u jednodelnom crno-belom kupaćem koji je izrezan na bokovima i ima mašnice. Ovaj interesantan model savršeno je istakao Anjine obline, a ona je prosto blistala u njemu, uz veliki osmeh.

Inače, Anja Radić ima 20 godina, iz Beograda je, i student je Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment.

Prva pratilja na izboru za Miss Srbije je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional, a ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević. Miss Eco Srbija je Nataša Pilipović iz Vrbasa, dok je Miss fotogeničnosti Emina Rajičić iz Čačka.

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top