Anja Alač podelila bajkovite fotografije sa naslednikom

Printscreen/Instagram

Poznati

Anja Alač podelila bajkovite fotografije sa naslednikom

Glumica je iskoristila zimski odmor da sa izabranikom, sinom i klasićima uživa na magičnom planini

Darovita glumica Anja Alač (33) nedavno se ostvarila u ulozi majke, a naslednik Aleksej stigao je u pravom trenutku, baš kada je bila spremna da njen život dobio neki poseban smisao.

Pre manje od mesec dana njen izabranik Andrej Josifovski zaprosio ju je na predivan način, tokom tradicionalne predstave Ateljea 212 „Brod plovi za Beograd“, a fotografija je obišla društevene mreže na nekoliko minuta.

Kolege i publika su njen odgovor „da“ pozdravile gromoglasnim aplauzom, a taj momenat glumica nikada neće zaboraviti. Iako Anja nije pobornik da se o intimi govori u medijima, ne može da odoli socijalnim platormama, na kojima deli fotografije sa malenim Aleksejem i porodične momente.

Andrej i Anja u društvu naslednika prirdužili su se glumičinoj nekadašnjoj klasi koja trenutno boravi na Mokroj Gori, na odmaralištu „Čarobni breg„, a da je uživanje na vrhuncu pokazuju i ovi vanremenski momenti, koji će ostati dokumentovani u albumima.

Kada je par profesionalno anagžovan mezimca čuva glumičina majka Vesna Čipćić koja ne krije sreću da joj je Aleksej ispunjenje svih snova.

― Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej, moja Anja mi je podarila najveću sreću. Nismo se još čule, ali sve je dobro prošlo, organizovaćemo slavlje u kući, mora ovo da se proslavi, ovo nam je najlepša stvar koja nam se desila ― rekla je ponosna baka nakon divnih vesti.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top