Ceca prvi put govori za medije nakon raskida sa Bogdanom

Printscreen/Instagram

Poznati

Ceca prvi put govori za medije nakon raskida sa Bogdanom

Pevačica je spremna za nove radne pobede, a prošlost ostavlja iza sebe, bez mnogo osvrtaja.

Svetlana Ceca Ražnatović nakon raskida sa izabranikom Bogdanom Srejovićem otputovala je na Maldive, gde je uživala sa svojim prijateljima, a nakon što je napunila baterije, vraća se svojim uobičajevnim preokupacijama.

Ovo je prvo zvanično obraćanje otkako je ponovo sama, a u razgovoru za Alo.rs govorila je o tome zbog čega je ponovo počela da daje intervuje.

— Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a na žalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja.

— To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dve sezone u „Pinkovim zvezdama“ i to je bilo jedno veoma lepo iskustvo za mene. Da li mi je promenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe — kaže Ceca i dodaje:

— Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocenjuju kao formirane pevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš.

Pevačica je ovom prilikom otkrila i da li uskoro priprema novi album i koncert na Ušću.

— Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo.

Ražnatovićeva najviše uživa kada je u društvu naslednika i unuka Željka, a nova uloga joj je donela nebrojano radosti, te priznaje da li bi volela da se uskoro opet ostvari kao baka.

— Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti — završava folk zvezda za Alo.

Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top