KEJT MIDLTON OVAJ TRIK KORISTI GODINAMA (FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

KEJT MIDLTON OVAJ TRIK KORISTI GODINAMA (FOTO)

Kejt Midlton, princ Čarls i Kamila pojavili su se na svoj prvoj zajedničkoj kraljevskoj dužnosti kao trio. Posetili su centar za umetnost i kulturu koji vodi prinčeva fondacija smešten u umetničkom kompleksu Trinity Buoy Wharf na reci Temzi u Londonu.

Vojvotkinja od Kembridža mnogo je puta sa suprugom princem Vilijamom bila deo zajedničkih dužnosti s princem od Velsa i vojvotkinjom od Kornvola, ali ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bez Vilijama.

U dobrom raspoloženju, Ketrin, Čarls i Kamila stigli su u centar Trinity Buoy Wharf, a lepa vojvotkinja odmah je ukrala poglede u sivoj haljini-kaputu modne kuće Ketrin Voker. Komad izgleda jako poznato što i ne čudi jer ga je Kejt nosila već nekoliko puta, između ostalog i u martu 2019. kada je posetila muzej Foundling.

Savršeno krojena haljina osvaja čistim, elegantnim dizajnom, a šivena je posebno za vojvotkinju od Kembridža. Reč je o modelu koji se naziva haljina-kaput jer krojem podseća na kaput. Model je izrazito strukiran, u gornjem delu usko prianja iz telo dok se donji deo lepo širi i ima falte i seže do kolena. Crna kragna pruža lep kontrast sivoj boji haljine, kao i kaiš sa crnom kopčom koji dodatno naglašava uski struk 40-godišnje vojvotkinje.

Debele crne grilonke i crne cipele sa blok štiklom Gianvito Rossi, koje takođe često nosi, savršeno su se uklopile uz haljinu, a kako se boja cipela stopila s bojom čarapa, nastao je efekat koji noge dodatno izdužuje i čini još vitkijim. Crna mini torba luksuznog britanskog brenda Mulberry zaokružila je besprekorno sofisticirano modno izdanje Kejt Midlton.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top