Najdivnija ljubavna priča prekinuta je — TRAGIČNO

instagram/Printscreen

Poznati

Najdivnija ljubavna priča prekinuta je — TRAGIČNO

Karatistkinja Snežana Perić Pantić izgubila je bitku s najopakijom bolešću, a iza sebe je ostavila ćerku i muškarca koji ju je voleo najviše — svog Đorđa…

Karatistkinja Snežana Perić Pantić preminula je u 44. godini nakon teške bolesti i borbe s karcinomom. Ona se šest godina borila s ovom opakom bolešću, a najveću podršku pružali su joj ćerka i suprug Đorđe Pantić, bivši golman.

Pre nekoliko dana je primljena u bolnicu, a uprkos velikom trudu lekara nije uspela da pobedi u životnoj borbi.

Ljubav Snežane i Đorđa bila je jaka kao stena, a nikada se nisu javno eksponirali.

— U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja — ispričala je tada Snežana za Story.

Par se venčao 2006. godine u Beogradu, na intimnoj ceremoniji s najdražim ljudima.

Jednom prilikom govorili su i o tome kako su se upoznali, a čini se da je suđeno bilo da ipak njih dvoje postanu par.

 

 

— Priznajem, imala sam nerealnu sliku o njemu. Išla sam nekoliko puta na Partizanove utakmice, divila se njegovim odbranama, a ni sanjala nisam da taj momak između stativa može jednog dana da bude moj voljeni. Razmenili smo posle upoznavanja nekoliko SMS poruka, čuli se nekoliko puta, ali sve je to bilo onako kako i inače ide kod mladih. Onda smo oboje uleteli u neke obaveze i nismo se čuli gotovo mesec dana. Sve dok mu nisam poslala poruku za rođendan — ispričala je Snežana za „Politiku“.

 

— Poruka me je iznenadila, a, sećam se, tada smo oboje bili na pripremama. Onda smo nastavili da se dopisujemo, posle priprema da se viđamo, ali sve je bilo na drugarskom nivou. Viđali smo se sve češće, a zajedno ostajali sve duže. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno. Probudili smo se jednog jutra i shvatili da više ne želimo da se razdvajamo — dodao je Đorđe.

 

— Sve nam se nekako brzo desilo, za relativno kratko vreme smo postali bliski kao da se sto godina poznajemo. Uvek smo zajedno, sve probleme rešavamo zajedno, Đorđe mi pomaže u kući. On je najbolja osoba koju poznajem, naravno da ga volim najviše na svetu. Zaljubila sam se u njegove oči, njegovo srce i njegovu dušu. On je veliki čovek, šarmantan muškarac i zato razumem te silne devojčice koje su se zaljubljivale u njega. Njega može da ne voli samo onaj ko ga ne poznaje — govorila je tada Snežana.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top