Jelena Karleuša u autfitu koji baš svaka žena može da ponese

Printscreen/Instagram

Moda

Jelena Karleuša u autfitu koji baš svaka žena može da ponese

Pevačica se odlučila za komade koji su veoma sofisticirani, a ujedno i opušteni te tako ovakav spoj možete poneti i na kafu i na poslovni sastanak, a ako je suditi po prilici za koju je ona izabrala ove komade, onda je pogodna i za suđenje.

Pevačica Jelena Karleuša imala je suđenje sa pevačicom Svetlanom Ražnatović u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Mala od skandala je i obavestila svoje pratioce na Instagramu kakve obaveze ima, tako što je objavila fotografiju tužbe na storiju, koji je kasnije izbrisala.

Međutim, ona je ovog puta veoma iznenadila stajlingom koji je ponese. Ona važi za jednu od najbolje obučenih žena sa domaće javne scene, pri čemu je publika stalno viđa u različitim autfitima. Nekada su njene kombinacije sključivo scenske, pa ih je teško kombinovati za svaki dan, ali se sada pojavila u komadima koji su ukopljivi za razne svakodnevne aktivnosti.

Ona je dolučila da da ponese tamnosivo predimenzionirano odelo koje potpisuje jedna domaća dizajnerka i manekenka, koji je na leđima imao jedan interesantan natipis:

— Neraspoložena.

Ovo odelo je veoma interesantno jer su predimenzionirani komadi u trendu, a zbog takvog kroja dosta privlače pažnju. Na sve ovo ukombinovala je crne Guči cipele i i istog brenda i boje torbicu oko struka. Odlučila je da kosu veže u punđu i pusti dva kraja šiški kako bi dobila poseban polu-svečaniju notu sa svojom frizurom.

Njene naočare su takođe bile Guči i koštaju oko 740 evra. Međutim, ako su vam ovakvi komadi preskupi, danas brendovi koji prodaju komade po pristupačnijim cenama, izbacuju kolekcije sa detaljima koji mogu biti dobra zamena za sve šta je pevačica obukla.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top