16. FEBRUARA NEBO ĆE OBASJATI PUN MESEC, NAJMOĆNIJI U OVOJ GODINI

pixabay.com

Lifestyle

16. FEBRUARA NEBO ĆE OBASJATI PUN MESEC, NAJMOĆNIJI U OVOJ GODINI

Ovo je hrabar i ponosni pun Mesec. Pokrenuće kod nas jačinu, emotivnu stabilnost, ljubav prema domu i porodici. Pojedini znakovi će krenuti dalje sami jaki i sigurni u sebe, a kod nekih će prijateljstvo preći u ljubav.

Pun Mesec u Lavu će najviše osetiti Vodolije, Lavovi, Škorpije i Bikovi, a evo kako će uticati na svaki znak ponaosob:

Ovan

Vama je naglašeno polje emocija, ljubavi i seksa. Pojedini Ovnovi mogu poželeti dete a pojedini će ući i ljubavnu vezu za zauzetim miškarcem. Bik

Polje porodice tj jednog roditelja vam je naglašeno. Bićete usmereni na jednog roditelja, pojedini mogu da osete tugu za roditeljima, porodicom, detinjsvom.

Blizanci

Vi ćete biti rastrzani na sto strana. Puno obaveza, kratki rokovi sve će to uticati da budete rasejani. Kod pojedinih Blizanaca javiće se radoznalost što će dovesti da sto stvari započnete a ne završite. Rak Naglašeno vam je polje novca. Predstoji vam iznenadna nočekivana zarada. Takođe i ponuda posla od ženske osobe, ako prihvatite ponudu sledi vam nočekivana novčana zarada. Srećno!

Lav

Prenaglašena emotivna osetljivost. U zavisnosti u kom ste okruženju tu ćete pokazivati emocije. Devica

Naglašen svet mašte i iluzija. Beg u spostvene dubine i maštanje. Kod nekih Devica duboke tajne mogu biti otkrivene. Vaga

Vama se aktivira polje prijateljstva. Imaćete lepe emotivne momente sa prijateljima što će vašoj duši doneti mir i spokojstvo. Kod nekih Vaga javiće se želja za uređenjem porodičnog doma.

Škorpija

Polje karijere je naglašeno. Sledi vam uspeh preko ženske osobe. Neke Škorpije se mogu ozbiljno zaljubiti na poslu što ih može dovesti u epicentar ogovaranja.

Strelac

Kod vas se pokreće polje filozifije i religije. Duboko u vama se otvaraju velika pitanja i vi tragate za odgovorima. Jarac

Kod vas se pokreće duboka sex energija što vam može doneti novog veoma zanimljivog partnera sa kojim pomerate lične granice. Vodolija

Posao, ljubav i sex kod vas pokreće ovaj pun Mesec. Definitivno upoznajete osobu koja je dublo senzualnija od vas i sledi vam veliki pozitivni uragan emocija, novaca, karijere i seks.

Ribe

Glavna reč za vas je prilagođavanje. Biće tektonskih promena kada je reč o poslu, međuljudskim odnosima i ljubavi. Na vama je “samo” da se prilagodite i da ne ulazite u zamke!

Novostimagazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top