DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2022.

Ovan

Posao: Današnja konstelacija može da vam oteža atmosferu na poslu. Osećaj gubitka kontrole nad situacijom je glavni izazov ovog dana. Uprkos tome, pronaći ćete rešenje u poslednjem trenutku.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom. Situacija donosi preokrete i uzbuđenja kakve dugo niste iskusili.
Zdravlje: Napetost.

Bik

Posao: Retrogradni Merkur narušava vama tako dragu stabilnost na poslovnom planu. Današnji poslovni razgovori mogu biti teški, ali ćete uprkos tome postići dogovor.
Ljubav: Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i elokventnu Devicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Reumatski bolovi.

Blizanci

Posao: Danas će te savršeno nastupiti na poslovnom sastanku i zadobiti poverenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Strelcem. Period ljubavnih uzbuđenja i naglašene erotike.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Rak

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, danas možete da očekujete proširenje kruga delatnosti. Nova poznanstva doneće vam nove perspektive na poslu.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi danas mogu doneti zajedničku odluku o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnosa.
Zdravlje: Nervoza.

Lav

Posao: Izazovna planetarna konstelacija mogla je da dovede do raskida neke saradnje. To vas nije moglo iznervirati jer ste osmislili alternativni pravac razvoja u karijeri.
Ljubav: U vama se budi nezadovoljstvo partnerom koji se sve više ponavlja u svom ponašanju. Želite promenu, a to ćete pronaći u početku nove veze sa jednom Vagom ili Devicom.
Zdravlje: Dobro.

Devica

Posao: Ovaj dan može vam doneti razgovor iza zatvorenih vrata. Neki tajni pregovori mogu biti u toku. Device koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspeh.
Ljubav: Osećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju već dugo poznajete, a uskoro vas očekuje zbližavanje.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Vaga

Posao: Vage koje su nezadovoljne svojim poslom, danas mogu da aktiviraju svoje veze. Neki vaš prijatelj pomoći će vam da pronađete mnogo bolji posao.
Ljubav: Prema jednoj osobi već duže vreme gajite više od prijateljskih osećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer je pravi trenutak za to.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Prethodna planetarna konstelacija mogla je ostaviti trag na vašim poslovnim kontaktima. Moglo je doći do prekida neke saradnje, ali se danas nalazite na početku novog poslovanja .
Ljubav: Ne prepuštajte se talasu sumnji u odnosu na partnera jer sve može završiti burnim izlivima osećanja i ljubomornim scenama.
Zdravlje: Solidno.

Strelac

Posao: Jedan poslovni partner može pokušati da podrije vašu poslovnu reputaciju. Čuvajte se spletaka i manipulativnih ljudi.
Ljubav: Ljubav na dalekim putovanjima može obeležiti ovaj dan. Posledice mogu biti mač sa dve oštrice jer vam donose nastavak veze, ali na daljinu.
Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao: Posvetite ovaj dan važnom planiranju i organizaciji poslovanja za narednu nedelju. Pred vama je izazov rada na novom dugoročnom projektu.
Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može da vas dovede u dilemu jer odnos može da postane komplikovan.
Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Posao: Nalazite se na raskrsnici jer se pred vama ukazuju da potpuno nova pravca u karijeri. Vreme nije povoljno za to da donesete bitne odluke.
Ljubav: Usponi i padovi u vašoj novoj vezi bude u vama sumnju da li je to ona prava osoba za vas.
Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim saradnicima. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo poglavlje.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top