Ove lepotice nisu odolele šarmu Vuka Kostića!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ove lepotice nisu odolele šarmu Vuka Kostića!

Vuk Kostić važi za velikog šmekera na našoj javnoj sceni, te ne čudi što su ga povezivali sa mnogim lepoticama.

I dalje najviše pamtimo njegovu vezu sa Jelisavetom Orašanin, ali među njegovim bivšim ljubavima su i druge poznate žene, pevačice, manekenke, voditeljke.

Bojana Stefanović

Jedna od prvih ljubavi Vuka Kostića za koje se zna je njegova koleginica sa studija glume Bojana Stefanović. Njih dvoje su se zavoleli na probama i bili četiri godine zajedno. Posle su nastavili da poslovno sarađuju, ali i da igraju ljubavne parove u mnogim ostvarenjima.

Ivana Peters

Veliku pažnju javnosti privukla je izjava pevačice Ivane Peters baš o Vuku Kostiću. Naime, ona je jednom prilikom potpuno iznenadila sve jer je otkrila kako je je bila u vezi s Vukom.

„Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli”, rekla je Ivana.

Ivana Stanković

Šuškalo se da je stara ljubav Vuka Kostića i naša poznata manekenka Ivana Stanković, koja je modnim pistama šetala sa najvećim imenima svetske mode. Njih dvoje su u ljubavi navodno bili davne 2006. godine, mada se o tome jako malo zna.

Potom je Vuk ljubav našao uz jednu Anu, prethodno nepoznatu javnosti. Njih dvoje su bili zajedno oko godinu dana, a navodno su se i verili. Ipak, od braka nije bilo ništa, a u Vukov život je ušla Jelisaveta Orašanin.

Jelisaveta Orašanin

Zajedno su bili skoro pet godina i važili za najpopularniji par na našoj javnoj sceni. Veza im je često bila turbulentna, živeli su jedno vreme zajedno, ali onda je sve puklo 2015. goidne. I dok se javnost još uvek oporavljala od ovog kraha, Jelisaveta je upoznala košarkaša Miloša Teodosića, za kog se ubrzo i udala.

Aleksandra Popović

Vuk je, s druge strane, uplovio u vezu sa Aleksandrom Popović sa kojom je bio dve godine. Govorilo se da će konačno stati na ludi kamen i skrasiti se pored zgodne brinete. Ipak, usledio je još jedan ljubavni brodolom.

Ana Mihajlovski

U ljubavi je bio i sa voditeljkom Anom Mihajlovski, što je mnoge iznenadilo kad se o svemu saznalo pre par godina jer su delovali nespojivo.

Nakon malo skrivanja u početku, Vuk i Ana su vezu prvo obelodanili na društvenim mrežama, uz jasne znake nežnosti. Potom su se zajedno pojavili i na premijeri serije „Južni vetar“.

Govorilo se u međuvremenu i da je Ana ostavila glumca, na šta je ona na Instagramu kazala:

„Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘ajmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te“, napisala je ona tada.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top