Emotivnom fotografijom prisetila se velike ljubavi

Printscreen/Instagram

Poznati

Emotivnom fotografijom prisetila se velike ljubavi

Pevačica je na društevnim mrežama podelila dirljivu uspomenu koju je napravila sa političarem i tako istakla koliko joj nedostaje.

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić bili su par kojima su mnogi zavideli zbog ljubavi koje su negovali dugi niz godina. Nije tajna to da je pevačica bila veoma zadovoljna njihovim odnosom i da je često isticala da oboje uživaju baš zbog toga što su se sreli kao ostvareni ljudi.

— Polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70 — rekla je Ana pre nekoliko meseci za ‘Hello“.

Mrka je bio veoma pažljiv i romantičan te je tako koristio svaku priliku da iznenadi pevačicu.

Ana se prisetila njihove ljubavi uz zajedničku fotografiju i sve opisala emotivnim rečima.

— Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle – Prva poslanica Korinćanima) — napisala je Bekuta na Instagramu.

Političar je preminuo 27. novembra 2021. godine na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedeinje, gde se lečio zbog srčanih smetnji.

Glossy

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top