ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OSTAVILA ĐORĐA KULJIĆA

Printscreen/Instagram

Poznati

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OSTAVILA ĐORĐA KULJIĆA

Anastasija Ražnatović je raskinula sa dugogodišnjim dečkoj Đorđem Kuljićem, a razlog je ovaj

Nakon što je Ceca ostavila Bogdana, Anastasija je odlučila da isto učini sa Đorđem Kuljićem. Nakon nekoliko godina veze, pevačica je stavila tačku na ovu ljubavnu priču.

Priča se da je razlog razdvojenost: i ona i on su zbog poslovnih obaveza često bili odsutni iz Srbije.

Negira se postojanje treće osobe koja bi bila razlog ovog raskida.

Da se podsetimo kako je tekla veza između Anastasije i Đorđa: Naime, prvi znaci da se radi o veoma ozbiljnoj vezi su oni kada je Anastasija dovela Đorđa na svadbu svog brata Veljka i snajke Bogdane.

Nakon toga oboje su kupili stanove (jedan iznad drugog) te su ih spojili praveći dupleks vredan pravo bogatstvo.

„Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu“, rekao je izvor prošle godine.

Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

Đorđe je pod lupu javnosti dospeo prvi put 2014, kada su ga dovodili u vezu sa Stanijom Dobrojević. Iako ni Đorđe ni Stanija to nikada nisu želeli da potvrde, njihove zajedničke slike iz jednog hotela u Crnoj Gori, dospele su u medije. Pored Stanije, Đorđa su dovodili i u vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top