Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol bebe

Printscreen/Instagram

Poznati

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol bebe

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić postaće roditelji početkom marta.

Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem iščekuju rođenje svog prvog deteta. Presrećni su što u njihovu porodicu stiže pojačanje a sve do sada uspevali su da sakriju informaciju kog je pola beba i da li su odabrali ime.

„Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše“, rekla je Sandra za „Story“ a Andrija je otkrio da se posebno raduje što u porodicu stiže sin.

„Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo“, rekao je glumac koji nije krio koliko želi da postane otac.

„Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu“, rekao je nedavno Andrija.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top