DINO MERLIN: Zbog OVE bolesti bio sam kao biljka!

Printscreen/Instagram

Poznati

DINO MERLIN: Zbog OVE bolesti bio sam kao biljka!

Dino Merlin progovorio je o teškom periodu u svom životu kada ga je lomila depresija.

Bosanskohercegovački pevač Dino Merlin (59) traje nekoliko decenija na muzičkoj sceni, a skoro nikada ne govori o svom životu.

Ipak, svojevremeno je otkrio nepoznate detalje otkrivši da je imao problema sa mentalnim zdravljem, kao i da je tada mislio da je svemu došao kraj.

On je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorio o borbi sa depresijom.

– Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta – počeo je pevač te dodao da mu je u tom periodu svašta padalo na pamet.

– Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt, jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet – rekao je sa suzama u očima tada Dino Merlin.

Pevač je u jednom od intervjua ispričao i tajnu svog uspeha, kao i na šta je najviše ponosan.

„Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam“, rekao je Dino Merlin.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top