MUDROSTI DŽOAN KOLINS

Lifestyle

MUDROSTI DŽOAN KOLINS

Džoan Kolins će uvek biti oličenje prave dive!

Osvojila je publiku u sapunici koja se davala osamdesetih u ulozi neprikosnovene zloće i zavodnice Aleksis Kolbi. Pored toga, Kolins se proslavila i kao autorka mnogobrojnih romana, uvek poznata i po svojim ljubavnim vezama, posebno onom sa Vorenom Bitijem.

Ove godine, procurela je vest da će se Aleksis pojaviti u najnovijoj sezoni popularne serije Američka horor priča u kojoj je veliku popularnost ponovo doživela još jedna zavodnica u godinama – Džesika Lang.

Kao žena koja je napunila prošle nedelje, tačnije 23. maja, 85 godina, pomislili smo da sa vama podelimo nekoliko njenih životnih mudrosti…

Evo nekih od citata Džoan Kolins, pravila po kojima treba živeti:

Godine su samo broj, totalno irelevantan. Osim ako niste boca vina.
Živimo u društvu koje zahteva instant-rešenja. Previše debeli? Idite na liposukciju. Tanka kosa? Nabavi ekstenzije. Imate bore? Pravac kod kozmetičara na najnoviji i najefikasniji tretman. Sve su to prevare za nesigurne žene, a na kojima zarađuju lukavi beauty konglomerati.
Pokažite mi osobu koja nikad nije napravila grešku i videćete da ona nikada ništa nije postigla u životu.
Pokušavam da pamtim brojeve telefona, tako vežbam memoriju. Ako se ne trudiš da koristiš mozak, brzo ćeš ga i izgubiti.
Ne znam koliko puta sam rekla NE rijaliti programima. Zvali su me u Velikog brata, Ples sa zvezdama… Nema šanse. Ne zanima me da virim u tuđe dnevne sobe, pa ne puštam neznance u moju.
Nakon pet muževa, čovek bi rekao da sam naučila ponešto o braku. Slaba vajda.
Moja majka je bila sjajna domaćica. Požrtvovana i krotka. Sve što savršena žena treba da bude i što sam odlučila da ja ne želim i nikada neću biti.
Ako ti je život kiseo, napravi limunadu.
U životu sam uvek stavljala lično zadovoljstvo i entuzijazam na prvo mesto.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top