Rodila TROJE DECE, povratila liniju i pojavila se – NIKAD LEPŠA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Rodila TROJE DECE, povratila liniju i pojavila se – NIKAD LEPŠA!

Jučerašnji dan na Nedelji mode u Njujorku obeležila je revija Majkl Korsa, koji je predstavio svoju kolekciju za jesen/zimu 2022. Pored spektakularnih kreacija, veliku pažnju paparaca su privukli poznati koji su se pojavili na reviji, a među njima je zablistala i glumica Blejk Lajvli.

Na reviji Majkl Korsa pojavile su se poznate žene iz Holivuda, i dok je većina njih bilo u sportskim kombinacijama, oversajz jaknama, trenerkama i kaputima, Blejk Lajvli je ukrala pažnju prisustnjih u nebo plavom kompletu. Glumica koja se proslavila ulogom Serene u hit seriji za tinejdžere „Tračara“ izgledala je kao da je upravo sišla sa modne piste u senzacionalnom izdanju u svetloplavim tonovima.

Kratki top koji je otkrio vitki struk, atraktivna plavokosa glumica iskombinovala je sa pencil suknjom, sakoom i zavodljivim štiklama sa kaiševima. A celu kombinaciju je začinila crvenim karminom i romantičnim talasima.

Pored Blejk na reviji su se pojavile Irina Šajk, sestre Bela i Điđi Hadid, Ani Vintur, Emili Ratajkovski i mnoge druge, ali kao što smo već spomenuli, jedino je Lajvli bila elegantno obučena, dok su ostale bile u opuštenim, bejzik kombinacijama.

Podsetimo, Blejk i Rajan Rejnolds su se upoznali 2010. godine za vreme snimanja filma „Green Lantern“, ali prvi zajednički izlazak Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds organizovali su godinu dana nakon upoznavanja na setu. U paru su bili sa drugim osobama, ali između njih planule su ljubavne iskre, a njihova veza krunisana je brakom 2012. godine, nakon čega su, sa razmakom od nekoliko godina, stigle i tri devojčice.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe glumice?

zena.blic.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top