Sofija Rajović podelila prvu fotografiju s venčanja

instagram/Printscreen

Poznati

Sofija Rajović podelila prvu fotografiju s venčanja

Nakon što je početkom februara bez pompe izgovorila sudbonosno „da“, lepa glumica sada je s pratiocima na Instagramu podelila prvu fotografiju sa svog bajkovitog venčanja

Kako su nedavno javili domaći mediji, glumica Sofija Rajović, koju je publika obožavala u serijama „Istine i laži“, „Urgentni centar“ i „Vojna akademija“ petog februara se udala na intimnoj ceremoniji.

Šarmantna glumica nije pričala o svom ljubavnom životu za medije, pa javnosti nije bilo poznato da je srećno zaljubljena, a ni nakon venčanja nije otkrila identitet svog supruga, niti se povodom venčanja oglašavala na društvenim mrežama. Ipak, do medija su dospele fotografije i snimci s proslave na kojoj je par okupio svoje najmilije, a sada Sofija nije odolela prilici da objavi makar jedan trenutak s venčanja.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je vidimo u venčanici, a u pitanju je toaleta klasičnog dizajna, s korsetom u gornjem delu i balskog kroja. Reč je o modelu koji ima duge rukave, otkriva ramena, a od čamac izreza se do vrata pruža providna tkanina, koja se završava nizom perlica, stvarajući vrlo romantičan izgled.

Sofija je, uz to, nosila i veličanstven poluprovidni veo ukrašen šljokicama, koji je pridržavala prelepa tijara.

Glumica je u opisu fotografije istakla samo datum svog venčanja, a njeni pratioci oduševljeni su prizorom srećne mlade.

„Svu srećnu ti želim“, „Čestitam, lepoto“, „Kao iz bajke“, „Lepa mlada“… neki su od komentara njenih pratilaca.Kako su mediji pisali na dan venčanja, Sofija je bila među najveselijima na proslavi i sve vreme je plesala i pevala, a dok su njen mladoženja i ona izgovarali „da“ sve vreme su se čvrsto držali za ruke.

GLOSSY

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top