Marina Radoš: Ako vas je uznemirila Grašina svadba, trebate odmah ostaviti partnera

Printscreen/Instagram

Poznati

Marina Radoš: Ako vas je uznemirila Grašina svadba, trebate odmah ostaviti partnera

Otkako traje saga o vjenčanju hrvatskog pjevača Petra Graše i mlade Hane Huljić internet je prepun komentara ženturača o tome kako je pjevač u najmanju ruku kreten jer se nakon prekida 25-godišnje veze oženio drugom ženom.

Ženturače, koje ne poznaju Grašu, njegovu bivšu partnericu ni novopečenu suprugu, idu toliko daleko da proklinju dijete koje će Grašo dobiti na ljeto. Cijeli njegov privatni život, kojeg taj čovjek zaista pokušava držati dalje od medija, one su pročitale iz nekoliko njegovih poteza.

Dakle, ženturače koje komentiraju nešto o čemu ne znaju ništa, proklinju nerođenu djecu i žale ženu o kojoj također ne znaju ništa – nemaju pojma kada se prekid dogodio, kakve su bile okolnosti i je li Petar Grašo zaista onakav čovjek kakvim ga one vide.

No, ovdje se, kako već napisah u jednom od prethodnih tekstova, ne radi o Graši, nego o urođenom ženskom strahu od mlađe i ljepše žene koja će jednog dana doći i u vaš život, preoteti vašeg dugogodišnjeg partnera i pogoditi ovulaciju.

Mlađa i ljepša je najveća prijetnja koju žena dobiva kroz svoj život, a ženama se kao misija života nameće da se muškarac odbrani od prijetnje mlade i lijepe žene. I njezine ovulacije.

Ipak, količina hejta koji je ovaj čovjek koji, ponavljam, zaista ne traži novinare da mu zabadaju nos u privatni život nego ljude njegov život jednostavno zanima, je stravična.

Zašto?

Zato što žene u Petru Graši vide svog muškarca, a u njegovom vjenčanju vide svoj najveći strah. Žene instiktivno staju na stranu Grašine bivše partnerice, nemajući pojma tuguje li ona uopće, tko je koga ostavio i zašto, zato što u njoj vide – sebe.

Ne bih da rušim snješka, ali teško, drage moje ženturače, da se vaš nesretnik može usporediti s Petrom Grašom. Još teže da se vi možete usporediti s njegovom bivšom partnericom.

Jedino s čime se identificirate, otkako god traje ova saga, je vaš strah da ćete izgubiti svog muškarca.

Zaista je tužno da vas trigeruje nepoznati čovjek i njegov život, njegovi prekidi i njegova nova supruga. Ako vas trigeruje, morate odmah napustiti vezu u kojoj jeste. Ako se bojite da će vas napustiti partner i krenuti za mladom ženom i ovulacijom, trebate odmah otići od njega.

Jer takav strah ne dolazi sam od sebe – on je rezultat ili stvarnog stanja vaše veze ili vašeg urođenog straha od napuštanja. Ni jedno ni drugo, priznat ćete same sebi, ne može održavati zdravu vezu.

Svi koji imaju zdrave veze o Graši nisu ni čitali. Ili su pročitali bez uznemiravanja.

Kad imate zdravu vezu, kad nemate strah od napuštanja i kad ne postoje prijetnje da će vaš Grašo jednog dana otići s nekim drugim, tuđi privatni život vas ne može uznemiriti.

Onaj tko u životu ima stvarnu i prvu ljubav, on vidi ljubav u svemu. I želi ljubav svima. On vjeruje u ljubav.

Jer, lakše je u nju vjerovati kad je imaš i vidiš nego kad se bojiš da to i nije ljubav. I da će tu ljubav srušiti bilo tko. Koliko god godina imao. I koliko god ovulacija više od vas imao.

Lola/MarinaRadoš

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top